promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sharon Stone megtanulta összezárni a lábait, de most a cicije esett ki a ruhájából: óriásit villantott a filmsztár
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Túl a hatvanon is az elemi ösztöneinkre hat a zsigerileg szexi színésznő.

ruha-kivillano-dekoltazs

Nehéz elhinni Sharon Stone fotóit látva, hogy a színésznő már elmúlt 60 éves. Hogy egészen pontosak legyünk, betöltötte a 65. életévét, így lassan a 60 közelebb lesz, mint az 50, de szemmel láthatóan ez semmiben nem gátolja meg őt. A vörös szőnyeges megjelenésein még mindig maga a megtestesült elegancia és bár már az ifjonti hév buzog benne, még most is lefegyverző pillantással és sudár, karcsú alakkal büszkélkedhet. Különösen szimpatikus, hogy nem tekinti ellenségének az időt és a kort: ez az elfogadás segíthet neki abban, hogy teljesen önazonos és köszöni szépen, remekül érzi magát a bőrében. A mai napig aktív, több show műsorba és beszélgetős adásokba is hívják, kifejezetten pozitív véleménnyel van róla a szakma, így bájos külseje mellett emberileg is igazán kellemes társaság.

A színésznőként dolgozó Stone kifejezetten igyekezett, hogy ne skatulyázzák be és ne ragadjon bele egyetlen szerepbe, mivel szerette volna magát újabb és újabb kihívások elé állítani, azonban volt egy dolog, amit irónikus módon nem sikerült levetkőznie (bár az is lehet, hogy ezt speciel nem bánta).

Bár rengeteg filmben szerepelt, ha meghalljuk a nevét azonnal rávágjuk: Elemi ösztön. A film bár önmagában is egészen jó alkotás, teljesen egyértelmű, hogy mennyit tett hozzá Stone villantása, nők millió próbálták meg utánacsinálni a mozdulatot, amellyel egyszerre három férfit fegyverezett le, ráadásul egy kihallgatás közben.

Az ikonikussá vált filmjelenet, ami miatt rengeteg tinédzser fiúnak és felnőtt férfinak voltak kellemes álmai a színésznőről itt tudod megtekinteni:

Egyébként a filmet 1992-ben forgatták, tehát Stone ekkor 33 éves volt.

Bár a film folytatását is elkészítették, ez nem aratott akkora sikert, mint az első rész, így hamar feledésbe merült, az első résszel ellentétben, amit valószínűleg még ükunokáinknak is mutogatunk majd. Különösen dicséretes az általa bejárt karrierút, ugyanis egyáltalán nem tehetős családból érkezett: édesanyja takarítónő volt, édesapja pedig gyári munkás.

Stone mára három gyermek édesanyja, valamint Emmy- és Golden Globe díjas színésznő.

A videót, mely cikkünk apropóját adta és nem olyan régen készült egy hivatalos eseményen, ide kattintva tudjátok megnézni. Valószínűleg mindenkinek a kivillanó dekoltázs lesz az első, amire ráfókuszál, de ha újra és újra megnézzük a felvételt, akkor rengeteg csodás dolgot észrevehetünk még Sharon Stone-on, példának okáért, hogy milyen remekbeszabott módon választ ruhát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás