promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jack Sparrow ezekért a mellekért bolondult: A Karib-tenger kalózai barna démonának keblei rummámort megszégyenítő állapotot idéznek elő
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pirulva tudunk csak ránézni Keira Knightley kebleire, de aztán egyből csupasz fenekét is láthatjuk.

Keira Knightley feltűnően gyönyörű, és rendkívül profi színésznő is - rosszakarói biztos megjegyezhetnék, hogy Keira színészkarrierjéért a nepotizmus néven ismert jelenség is belejátszott: édesanyja Sharman Macdonald, aki skót és ír felmenőkkel rendelkezik, színészőből lett díjnyertes drámaíró, míg az apuka Will Knightley angol televízós és színházi színész.

A színésznő Angliában, a middlsexi régióban található Teddingtonban látta meg a napvilágot, és nevét tulajdonképpen egy hibának köszönheti:  édesapja egy orosz műkorcsolyázó, bizonyos Kira Ivanova után szerette volna Kierának elnevezni (angolosan így írják a Kira nevet), ám az anyuka rosszul írta le a nevet, így lett Keira.

Élete nagy részét a rendkívül előkelőn hangzó Richmond upon Thames-ben töltötte, és a jó tanulmányi eredményei miatt szülei örömmel megengedték neki, hogy a színészettel foglalkozzon. Elmondása szerint már gyerekkorától kezdve nagyon érdekelte a színészmesterség (ilyen családi közegben ez azért annyira nem nagy meglepetés), és már gyerekként szerepelt néhány helyi amatőr színi előadásban.

A sikeres ügynökségkeresés után Keira egyre komolyabb szerepeket kapott: szerepelt az 1999-ben megjelent Csillag Háborúja előzménytrilógia első részében, a Baljós árnyakban - a forgatáson annyira hasonlított sminkben és jelmezben a Padmét alakító Natalie Portmanra, hogy még a saját anyjuk is nehezen tudta megkülönböztetni a két színésznőt, így megkapta az egyik filmbéli hasonmás, Sabé szerepét.

Azóta Keira Knightley számtalan filmben szerepelt már, az olyan romantikus vígjátékoktól kezdve, mint az igazából szerelem, az olyan vagány kalandfilmekig, mint a Tolvajok hercegnője, az Artúr király, vagy a Karib tenger kalózai: a Fekete Gyöngy átka, ahol Orlando Bloom szerelmét játszotta.

A frissen közzétett fénypékére mi csak annyit mondanánk: őszintén reméljük, hogy a művésznő munkásságát még sok filmben élvezhetjük a jövőben is:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás