promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejelentették az új Star Wars-filmet, már most imádjuk, de sokat kell várni rá
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sokára érkezik a következő Star Wars-film, de már tudjuk, pontosan mi lesz az.

Mind ez idáig a Disney és a Lucasfilm össze-vissza variált, hogy mi lesz a következő Star Wars-film. Taika Waititi, Patty Jenkins, Rian Johnson - csak néhány rendező, akinek neve az utóbbi években felmerült, hogy a piszkosul félrement sequel trilógiát lezáró Skywalker kora után visszarepíthet minket a messzi-messzi galaxisba. Aztán bejelentették, hogy a nagy sikernek örvendő Mandoverzumot egy grandiózus mozifilm fogja lezárni. Ez lesz az a film, ami összefogja majd az elmúlt évek streaminges sorozatait - név szerint A mandalóri-t, a Boba Fett könyvét, az Ahsoka-t, illetve a 2024-ben érkező Skeleton Crew-t.

Mostanáig nem volt információ arról, hogy mikor mutathatják be ezt a filmet, ám a Variety lehozta, hogy a Disney bejelentette A mandalóri & Grogu munkacímet viselő produkciót, mint a következő Star Wars-filmet. Az persze nem tisztázott, hogy ez a mozifilm már a Mandoverzumot lezáró produkció lesz-e, vagy csak egy töltelékfilm, ami A mandalóri 3. és 4. évadja között fog játszódni.

Az biztos, hogy a filmet Jon Favreau fogja rendezni, de Dave Filoni és Kathleen Kennedy is nagyban ki fogja venni a részét az alkotómunka oroszlánrészéből. A forgatás valamikor idén veszi majd kezdetét. A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy szerint A mandalóri & Grogu olyan történet, ami csakis nagyvászonra való, ugyanakkor hozzátette, hogy a Disney és a Lucasfilm nem csak ezt az egy Star Wars-mozifilmet tervezi bemutatni a következő néhány évben.

A mandalóri & Grogu 2026. május 22-én érkezhet a mozikba, de egy különálló film is be van ütemezve 2026. december 18-ára, és egy harmadik Star Wars-kaland is be van jegyezve 2027. december 17-ére.

A többi filmről egyelőre nincsenek részletek, de az már most szomorú, hogy a Disney és a Liucasfilm nem tanult a saját hibájából, hogy ne egymás nyakára küldje a Star Wars-filmeket. Már egyszer megjárták így, amikor fél éven belül mutatták be Az utolsó Jedik-et, és a Solo-t; utóbbi aztán jól meg is bukott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás