promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Edina volt férjének főhet a feje: félelmetes amit a színésznő mutatott, ezt a bomba alakú nőt pokol lehet elveszíteni
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Edina olyan tüzesen néz a kamerába, hogy korhatáros fotónak kellene nyilvánítani.

Közszájon forgó megállapítás. hogy a magyar lányok a világ legszebbjei, és megvizsgálva az állítás igazságtartalmát, valamilyen szinten kénytelenek vagyunk egyetérteni. Hazánkban se szeri, se száma a gyönyörű hölgyeknek, és hát ha a színésznők között nézelődünk, hamar előáll az úgynevezett bőség zavara.

Balogh Edina országos ismertségét az egykor az RTL Klubon mintegy 20 éven keresztül futó magyar gyártású telenovellának, a Barátok köztnek köszönheti, karaktere Nádor Kinga néven lopta be magát az ország szívébe.

Edina jó érzékkel egész médiakarriert épített a sorozatban való szereplésére, számtalan műsorban láthattuk már a képernyőn, legutóbb például a Farm Vip című realityben kóstolt bele a vidéki élet szépségeibe.

Balog Edina szépsége elég hamar nyilvánvalóvá vált körülbelül mindenki számára: 19 évesen, 2003-ban megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyt, és 2008-ban is elismerték, Zenthe-díjat kapott a legcsinosabb színésznő kategóriájában. 

Edina egykori férjét is a Barátok közt "istállójában" ismerte meg, a  sorozat zenei producerével, Som Krisztiánnal alkottak egy párt hosszú évekig, majd idén októberben jelentették be, hogy a válás mellett döntöttek, kapcsolatukat nem tudták megmenteni.

Edina állítása szerint idén a legnagyobb kalandja a Farm Vip-ben való szereplés volt, bár a kamerák állandó jelenlétét nehezen szokta meg, ahogy azt is, hogy míg a sorozatokban beállított, elpróbált jelenetek vannak, addig egy ilyen spontán műsorban akármi van, a kamera bizony ott van előttük, és veszi őket kócos hajjal is.

Az alábbi képen Edina nagyon boldognak tűnik: mi magunk is azok lennénk a fotós helyében. A fürdőruhafelső és a bugyi fehér színű tökéletes kontrasztot alkot Edina nyárias bőrszínével: kevesen tudják, de a művésznő igazi szenvedélye a festés, ezek alapján a saját angyalfiguráit akár magáról is mintázhatná:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás