promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Esküvőn villantott bugyit a magyar szépségkirálynő, minden szem a szétnyílt ruhájára szegeződött es nem is szégyellte magát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyire pikáns ruhát esküvőn még nem láttunk.

Dobó Ágnes egykori szépségkirálynő mindig elkényezteti rajongóit ízléses, vonzó fotóival. Nem feltétlenül köztudott róla, hogy nem csak gyönyörű, de rendkívül tanult is: a Debreceni Egyetem jogi karán szerzett diplomát 2013-ban.

Emlékezetes volt szereplése az egész országban népszerű, RTL-en futó gasztro-realityban, a Konyhafőnök VIP-ben, amelyet férjével, Kis Csabával közösön meg is nyert 2017-ben, ami után az egész ország a szívébe zárta a szimpatikus házaspárt.

Ági jelenleg 35 évesen 2 gyermek büszke anyukája, szerelmével, Csabával 2021-ben kölcsönösen felvették egymás nevét.
Dobó Ági bevallása szerint egyébként kedvenc étele a szalonna, amit a Redditen róla és párjáról talált képet elnézve bevalljuk, mi elég nehezen akarunk elhinni.

Ágiék valami rendkívül elegáns eseményen lehettek, a volt szépségkirálynő ugyanis egy nagyon előkelő hatású, gyönyörű halvány pasztell-rózsaszín ruhát választott az összejövetelhez, amin éppen pezsgőtöltés közben kapták őket lencsevégre. Csaba szintén nyáriasan elegáns, világos bézs szövetnadrágban és halványkék ingben lazult, igazi mediterrán életérzés árad képeikből.

Szemfüles internetezők és a Reddit sokszor nem legszofisztikáltabb közönsége persze azonnal rávetette magát a fényképre, és kiszúrták, hogy Ági a szép ruha ellenére bizony nem volt eléggé figyelmes, és azt is látni lehet, hogy milyen fehérneműt választott az összejövetelhez.
Az egykori szépségkirálynő egyébként e téren sem vallott szégyent, a kinagyított képkocka alapján ide is egy igényes darabot választott, ami tekintve hogy egy mindig kifogástalan szettekben látható hölgyről van szó - egyáltalán nem meglepő. Őszintén reméljük, hogy Ágit nemsokára ismét láthatjuk majd a televízióképernyőn, esetleg valamilyen nagyszabású showműsor háziasszonyaként.

A pikáns képsorokat az (vélhetően esküvőn) felcsúszott szoknyáról és alatta a bugyiról ide kattintva tudod megnézni:

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás