promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél meztelen felsőtesttel mutatta meg magát saját fürdőszobájában: Istenes Bence fejét ezzel csavarta el végérvényesen
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence ezt a szexi szépséget nézheti minden nap, a kép minden része maga a feltüzelés.

Csobot Adél az egyik legkedvencebb hazai előadóművészünk itt a Promotions.u-nál, és úgy gondoljuk, hogy teljes joggal. A rendkívül bűbájos énekesnő 1994-ben, az erdélyi Nagykárolyban született, és már gyerekkorától kezdve érezte, hogy az ő igazi világa a színpad.

Fiatal korától kezdve tanult énekelni, de a tárművészetekkel is foglalkozott: táncot tanult és színjátszókörbe járt. Művészi érzéke és tehetsége mellett  Adélt az élet feltűnő szépséggel és bűbájossággal is megáldotta, így a modellkedésbe is belekóstolt: helyi versenyeken több díjat is nyert, volt "Miss Nagykároly", valamint a szatmárnémeti szépségversenyen a "Miss Turismo" címet nyerte el, amivel párhuzamosan már fellépései is voltak.

Magyarországi karrierjét sok kortársához hasonlóan tehetségkutató műsorokban kezdte, szerepelt a Megasztár és a Csillag születik versenyzői közt is, itt azonban még nem jutott be az élő adásokban, viszont az RTL-en futó X-Faktor harmadik évadának harmadik helyezettje lett, ami az országos ismertséget is elhozta számára.

Adél azóta számtalan dalt jelentett meg, láthattuk őt különböző színházi szerepekben, és a televízióban is átkerült a mikrofon másik oldalára, több nagy sikerű műsornak is volt a háziasszonya, és tehetségkutatóban is volt már mentor, valamint tánctudását is bizonyította: a Dancing with the stars harmadik évadában párjával ő  bizonyult a legjobb táncosnak.

Instagram oldalán mindig elkényeztet bennünket közzétett tartalmaival, de lássuk be, ilyen külsővel nehezebb nem vonzó fényképet készíteni. Párjával, Istenes Bencével nehezen indult a kapcsolatuk, az elején összejöttek majd szakítottak, azóta azonban újra összejöttek, és két gyermeket nevelnek nagy szeretetben.

A brutálisan dögös fotót, amin Csobot Adél a saját fürdőszobájában mutat be pár szuper terméket, ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás