promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka felfoghatatlanul hatalmas pénzért ment az RTL-hez, ekkora fizetést kaphat a rapper, és ez csak egy műsor
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka bődületes magas pénzösszeget kaphat az RTL-től.

Majka 16 év után visszatér az RTL-hez, ám nem egyedül. Mint kiderült, Pápai Joci is otthagyja a TV2-t, és ő is Majkával tart. A rapper-műsorvezető még 2022 januárjában azt mondta, hogy nem dolgozna az RTL-nél, mert véleménye szerint olyan emberek vannak magas pozícióban, akikről kiderült, hogy nem tudna velük együtt dolgozni. Majka egyébként az elmúlt években többször is elbeszélgetett Kolosi Péterrel arról, hogy milyen feltételekkel menne át a csatornához.

„Az utolsó alkalommal, amikor nekem lejárt a szerződésem a TV2-nél, megkerestem Kolosit, hogy figyelj, most már szabad vagyok. Elmondtam, hogy engem mi érdekelt volna: az X-Faktor-mentorság, és érdekelt volna a Nyerő Páros műsorvezetése is, amire mondta, hogy azt már Balázs annyira nem szeretné csinálni. De Balázs mindenből kiszállt volna, ő nagyjából mindenre fél év után mond igent, ha mond. Aztán végül is nem jött össze”

Ez a korábbi nyilatkozat azért is érdekes, mert Kolosi Péter a napokban azt mondta, hogy Majkát egy konkrét lehetőség győzte meg arról, hogy visszatérjen az RTL-hez, majd hozzátette, hogy megújul az X-Faktor mentorcsapata. Mint azt az RTL egyik munkatársa elárulta szerkesztőségünknek, Majka és Pápai Joci valóban az X-Faktor új mentorai lesznek, akik Gáspár Lacit és ByeAlexet váltják a produkcióban, de elvileg Puskás-Dallos Peti és Herceg Erika maradnak a helyükön. Viszont sokat lehet arról is hallani, hogy Curtis is csatlakozik az X-Faktor mentoraihoz.

Majka felesége, Majoros Hajnalka Dundika ugyan arról posztolt, hogy férjét nem a pénz hajtotta az RTL-hez, azért vannak, akik komoly számításokat végeztek azzal kapcsolatban, hogy a rapper-műsorvezető mekkora fizetést kaphat majd a csatornától. Tekintve, hogy Majoros Péter jelenleg az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, óriási húzónév, nyilván nem aprópénzért és a TV2 szintjéhez mért fizetésért szerződött vissza az anyacsatornához, a Pénzcentrum szerint mindenképpen kétszámjegyű milliós összegről lehet szó.

Ugyan nem tudni biztosra, hogy mennyit keresnek az X-Faktor mentorai, hiszen az RTL sosem adott ki erről információt, de korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy annak idején, 2013-ban Tóth Gabiék fejenként 10 milliót kaptak az egész műsorért, míg 2014-ben ez már 15 millióra ugrott. A portál számításai szerint a bérpárbaj valahol 20-25 milliónál kezdődik most, tehát az X-Faktor mentorai 2024-ben legalább 25 milliót kaphatnak majd az évadért.

Hangsúlyozzuk, hogy ez nem havi fizetés, hanem egy műsortért járó gázsi, amit nem csak Majka fog megkapni, hanem a többi mentor is, de ha Majka más produkciókban is részt fog venni - például átkerül hozzá a Nyerő Páros műsorvezetése is -, akkor ennél sokkal több is ütheti a markát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás