promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka megmutatta mesebeli házának egy ritkán látható lenyűgöző részét, a rajongóknak leesett az álla
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók az interneten imádják a videót.

Karácsony előtt, az elmúlt napokban a magyar média tele volt azzal, hogy Majka átigazol a TV2-től az RTL-hez, a hatalmas döntést pedig 16 év után hozta meg a rapper. Majka amúgy legutóbb a sztárban sztár leszek! zsűrijében aratott osztatlan sikert, itt Köllő Babett, Pápai Joci és Tóth Gabi mellett értékelte a színpadin elhangzó produkciókat. Bár az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy Majka életében nagyon sok minden az RTL-nél kezdődött, és most visszatér ide. Persze azonnal, nagyon sok ismert arc is kommenteket fűzött az átigazoláshoz, és közülük is a legjobb a legendásan kedélyes és jó humorú Tilla egy rövid írása volt, aki úgy búcsúztatta Majkát, hogy az valami zseniális.

Tilla ezt a kommentet írta az Instagram-on a poszthoz, amelyben Majka hírül adja a nagy váltást:

"Nagyon fogsz hiányozni!!!! De majd nyomjuk tovább privátban! nem akarok a saját ellenségünk lenni nézettségben, de a legnagyobb szeretettel és óriás barátsággal azt mindom: sok sikert babyboy!!!!"

Később pedig az is kiderült, hogy Pápai Joci is Majkával tart. De vajon ez a lépés, a kettős váltás mit mondhat nekünk? Korábban egy hosszabb cikkben foglalkoztunk ezzel a témával, ezt IDE kattintva olvashatjátok el.

Majka nemrégiben egy nagyon zseniális videót posztolt a saját oldalára, amelyben közösen főznek otthon feleségével, így a rajnogók most megcsodálhatják Majka otthonának egy olyan részét, amelyet eddig keveset láthattunk a közösségi médiában. Korábban amúgy már több videó is felkerült Majka otthonáról, amelyben láthatjuk, hogy milyen elképesztően jól van berendezve a ház.

Ha pedig további ilyen tartalmakra vagytok kíváncsiak, akkor bizony karácsony a legjobb alkalom az ünnepek alkalmával az Instagram-ot pörgetni, hiszen nagyon sok híresség oszt meg képeket az otthona belsejéről, elsősorban persze a karácsonyfáról,

ám ezek mellett is sokszor betekintést engednek otthonukba.

Nemrég Várkonyi Andrea közölt egy fotót az otthonáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás