promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea ritka betekintést engedett az otthonába, megmutatta a nappali egy apró részét, azt is láthattuk, hogy néz ki a gyönyörű karácsonyfa
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A karácsony alkalmával posztolt képen ámul az ország.

Már csak alig egy nap maradt szentestéig, és ilyenkor bizony nagyon sokan már pár nappal az ünnep előtt felállítják a karácsonyfákat otthon, hogy felkészüljenek az ünnepekre. A közösségi média oldalakat pedig elképesztően sok fotó árasztja el, amelyek segítségével egy kcisit belátást nyerhetünk az otthonokba is, még hírességek otthonába is nagyon könnyen beláthatunk az ekkor készült fényképek segítségével. És ahogy közeledünk 24-e felé, úgy sokasodnak ezek a képek az internet különböző helyein, és természetesen a hírességek is megmutatják, hogy néz ki az övék otthon.

Most Várkonyi Andrea posztolt egy képet, amely a csodálatos karácsonyfát mutatja be, amely a nappaliban áll.

Az elmúlt napokban amúgy a sajtó Bryan Adams magyar koncertjéről írt elsősorban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsán, ugyanis a Mészáros Csoport karácsonyi rendezvénye kiemelkedő esemény volt, ahol neves előadók léptek fel. A Neoton Família és a Hooligans mellett a híres énekes Bryan Adams is színpadra állt, aki európai turnéját félbeszakítva érkezett a rendezvényre. Az esemény Felcsúton, a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontban zajlott, és igazi különleges élményt nyújtott a jelenlévők számára.

Várkonyi Andrea nagyon keveset posztol a közösségi médiában, így ez egy nagyon különleges kép, amelyen a család karácsonyfája látszik. A képet ma posztolták, és lájkok ezrei érkeztek rövid idő alatt a kép alá és mellé is. sokan a csodájára járnak ennek a gyönyörű látványosságnak.

Így néz ki a gyönyörű karácsonyfa a nappaliban:

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás