promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Lőrinc nagy titkáról vallott Várkonyi Andrea, eddig sikerült elrejteniük a 175 milliós ajándékot, volt nagy meglepetés
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea férje titkáról beszélt a sajtónak.

Mészáros Lőrinc mindig is megadta a módját az ünneplésnek, és most is kivételes élményben volt része annak, aki ott volt a Mészáros Csoport karácsonyi rendezvényén szerdán, hiszen a Neoton Família és a Hooligans mellett nem kisebb világsztár lépett fel Felcsúton, a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontjában, mint a többszörös Grammy-díjas Bryan Adams, aki európai turnéját szakította félbe Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kedvéért.

A kanadai sztárénekes csak idén decemberben fellépett Belgrádban, Zágrábban, Pozsonyban, és Grazban; Magyarországra pedig közvetlenül egy lengyel fellépés után érkezett. Bryan Adams általában 300-500 ezer dollárt kér egy fellépésért, ami átszámítva nagyjából 105-175 millió forint, tehát a Mészáros Csoport most sem aprózta el ezt a nívós karácsonyi eseményt.

Mészáros Lőrinc karácsonyi buliját Ördög Nóra és Stohl András vezette, Bryan Adams előtt pedig a Neoton Família és a Hooligans alapozta meg a hangulatot. Ezt követően lépett fel a kanadai világsztár, aki közel másfél órás koncertet adott; természetesen az énekes legnagyobb slágerei is felcsendültek, úgymint a Summer Of '69, az (Everything I Do) I Do It For You, a Heaven, és a Run to You.


Várkonyi Andrea a Blikk-nek beszélt arról, mennyire nehéz volt titokban tartani Bryan Adams felcsúti fellépését, de végül olyannyira jól sikerült, hogy még Ördög Nóra és Stohl András is a koncert előtti percekben tudta meg, kit fognak felkonferálni.

„Tegnap egy céges buli volt, ám mivel a Mészáros Csoport Magyarország legnagyobb magánvállalata, így a céges karácsonyi rendezvény egy kicsit más léptékű a megszokottnál. Ilyenkor „szűk körben”, 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van. Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is, aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt, aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni”

Várkonyi Andrea azt azonban nem árulta el, hogy a világsztár pontosan mennyiért lépett fel a karácsonyi partin; azt mondta:

„Karácsonyi rendezvényről lévén szó, az ajándék árát nem illik firtatni...”

Bryan Adams legutóbb 2019 szeptemberében lépett fel Magyarországon, akkor a Szerencsejáték Zrt. ingyenes lottóbuliján koncertezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás