promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea kikotyogta: ezt az intim dolgot csinálták Mészáros Lőrinccel
Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem tett lakatot a szájára Mészárosné, most elárulta amit eddig sosem.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nagyon szigorúan távol tartják magukat a reflektorfénytől, kapcsolatukat nagyon óvják a médiától és kifejezetten ritkán nyilatkoznak magánéleti kérdésekben. Éppen ezért fokozott figyelemmel kísérik az emberek kettőjük szerelmét és minden apró információmorzsa ami kiszivárog, hírértékkel bír.

Most meglepően nyílt volt Mészáros Lőrinc felesége, Andreát egy szakmai konferencián kapta el egy riporter. A pár éppen közös alapítványuk, a High-Tech Suli program sikereit ünnepelte és itt jelentették be, hogy további beruházások és bővülés várható a hátrányos helyzetű fiatalokat felzárkóztató innovatív programban.

Arról már korábban is írtunk, hogy fiatal szerelmeseket megszégyenítő módon romantikázott Andrea és kedvese, azonban a nyilatkozata csak most került napvilágra.

Mikor a riportet feltette a szokásos, ilyenkor formalitásnak számító kérdéseket az alapítvány munkájáról, eredményeiről, jövőjéről, akkor személyesebb vizekre evezett és a házassági évfordulójukról kérdezte Várkonyi Andreát, mely nem sokkal korábban volt esedékes. A kitérő válasz helyett Andrea széles mosolyra derült és mesélni kezdett: elmondta, hogy férje mennyire romatikus alkat és nagyon kedveli ezt benne, illetve, hogy nem csak ünnepekkor, de sokszor a szürke hétköznapokon is apróbb meglepetésekkel kedveskedik neki.

A pár már két éve házas, így a nászutas fázisnak már le kellett volna csengenie, ám Várkonyi valóban örömmel az arcán tartotta meg élménybeszámolóját. Elmondta, hogy a házasságkötésük megünneplésének napja idén egy vasárnapra esett (szeptember 24.) és egy világ elől elvonulós hosszú hétvégével jutalmazták meg magukat, ahol csak egymásra figyeltek.

Zárásképp Andi egy extrém romantikus gesztust is elárult: Lőrinc minden hónapban annyi szál rózsát vásárol neki, ahány hónaója házasok és imádja ezt a szokását. Ezen egyébként nem csak Andi, de szerintem minden lány elolvadna.

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás