promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi a francia politikai elitbe tartana? Emanuel Macronnal nagyon egymásra találtak
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hasonló a hasonlónak örül - régi bölcsesség, de vajon jelezhet egy irányba tartó karriert is?

Palvin Barbara minden kétséget kizárólag országunk egyik legkomolyabb reklámértékkel bíró "exportcikke": Hosszú évek óta a modellszakma csúcsán trónol, világhírű luxusmárkák és a fényképész szakma keresik szünet nélkül a kegyeit. Idén óriási öröm is érte a gyönyörű modellt, egybekelt szerelmével, a boldogító igent abban az albertirsai templomban mondták ki, ahol korábban Palvin szülei is összeházasodtak. Emmanul Macron Franciaország jelenlegi miniszterelnöke, az európai politikában is jelentős személyiségnek számít, mint a kontinens egyik gazdaságilag és katonailag is legerősebb államának a vezetője. A modellek és a politikusok valószínűleg ritkán ülnek egy asztalnál, a kifutók világa meglehetősen különbözik attól, amit a politikai vezetők tesznek nap mint nap. Van azonban valami, ami mégis összeköti őket - ha rá kéne vágni a választ, valószínűleg sok embernek minimum erős fejtörést okozna, hogy mi lehet az a dolog (nem, nem arra gondolunk hogy két szeme és füle van mind a kettőjüknek).

A közösségi médiában oldalain nem várt bejelentést kaptak a követők: Palvin Barbara pályfutásának újabb mérföldkövéhez érkezett, a Longines nevű óramárka nagykövete lett, akárcsak a világhírű amerikai színésznő, Jennifer Lawrence. A lassan 200 éves legendás svájci óragyártó egyik legvagányabb modelljét, a Dolce Vita névre hallgatót újította fel, ehhez a reklámkampányhoz igazolták le Palvin Barbarát, aki igent is mondott (egy ennyire vagány és stílusos óra esetében mi ezen egy kicsit sem csodálkozunk). A Dolce Vita négyzetes tokozású, régi vágású stílusúnak mondható óramodell, többek között Emmanuel Macron francia miniszterelnököt is fotózták már többször ilyen órában, de Albert Einstein és Gálvölgyi János is hordott hasonló modellt, ugyanettől a gyártótól.

Ahogy az lenni szokott, természetesen most is rengeteg variáció készül a típusból, színek, számlapvariációk, drágakövek, mindenki találhat az ízlésének megfelelőt. A képen Palvin Barbara által viselt konkrét óra ára nagyjából 1,5 millió forint körül mozog, ami azért meglehetősen húzós egy karóráért, ám egy régebbi, jó állapotú Dolce Vitát megfelelő fórumokon akár 200.000 forint körüli összegtől is beszerezhetünk, ami egy szupermodellek és állami vezetők karján is megtalálható órához képest ebben a világban nem számít őrületes összegnek.

forrás: csukloszpotting 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás