promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenül krémezte be izgató testét a szexi magyar műsorvezetőnő, vadító pillanatokat rögzített fürdés közben a kamera
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sándor Orsi ennél szexibb már nem is lehetne.

Az egészen pontosan ma a 46. születésnapját ünneplő műsorvezetőnő, Sándor Orsi nem is lehetne ennél szexibb, tökéletes alakját pedig előszeretettel mutatja meg a közösségi oldalain is.

Sándor Orsi leginkább a FEM3 és az RTL képernyőjéről lehet ismerős a nézők számára, a még mindig elképesztően csinos televíziós pedig szinte semmit sem vesztett azóta, hogy bő 20 évvel ezelőtt elindult a Miss Balaton szépségversenyen, amit aztán meg is nyert.

Ezek után pedig nem is csoda, hogy Orsi modellkarrierje 40 fölött sem állt meg, pedig ebben a korban a legtöbben már visszavonulót fújnak, de ő az idővel csak egyre vonzóbbá vált, a szépsége pedig mit sem hanyatlott az évek során, a műsorvezetőnő ugyanis még mindig fantasztikus formában van. A kétgyermekes édesanya egyébként a sport szerelmese, ennek is köszönheti irigylésre méltó alakját.

A műsorvezetőnő pedig szerencsére a közösségi oldalain is nagyon aktív, a követőit nem csak kreatív ötletekkel és stílustanácsokkal látja el, de csodálatos alakjáról is rendszeresen oszt meg képeket rajongói legnagyobb örömére.

Orsi nemrégiben például nyaralása közben osztott meg egy pikáns fotót a követőivel, amin egy hajón volt látható, természetesen bikiniben. A modell egy párducmintás fürdőruhát vett fel a hajókázáshoz, ami tökéletesen mutatott rajta. Nem sokkal később pedig még ennél is tovább ment és anyaszült meztelenül mutatta meg magát zuhanyzás közben, amiről alábbi cikkünkben bővebben is olvashatsz!

Szülinapja közeledtével pedig most egy hasonlóan pikáns felvételt osztott meg a közösségi oldalán, amelyen ezúttal a kádba veti bele magát természetesen ruha nélkül. A műsorvezetőnő egyébként egy habfürdőt és bőrradírt reklámoz az említett felvételen, ehhez pedig természetesen alaposan be is keni meztelen testét az említett termékekből.

A szőke szépségről a videó tanúsága alapján mindenképp elmondható, hogy 46 évesen is bomba formában van, amit természetesen a követői is megjegyeztek a bejegyzése alatt.

Most pedig nézzük is az elképesztően szexi felvételt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás