promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenül simogatta magát a szexi magyar műsorvezető, forró pillanatokat vett fel zuhanyzás közben a kamera
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 45 éves műsorvezetőnőnek igazán nincs oka a szégyenlősségre.

Sándor Orsi leginkább a FEM3 és az RTL képernyőjéről lehet ismerős a nézők számára. A műsosvezető még 45 évesen is elképesztően csinos és szépségéből szinte semmit sem vesztett azóta, hogy bő 20 évvel ezelőtt elindult a Miss Balaton szépségversenyen, amit aztán meg is nyert.

Orsi már egész fiatalkora óta modellkedik, az élet pedig 40 fölött sem áll meg a számára. S bár ebben a korban a legtöbben már visszavonulót fújnak, de ő az idővel csak egyre vonzóbbá vált, a szépsége pedig mit sem hanyatlott az évek során, a műsorvezetőnő ugyanis még mindig fantasztikus formában van.

A modell-műsorvezető folyamatosan pörög, rengeteg kreatív ötlettel és stílustippel látja el követőit a közösségi oldalain. A könnyen és olcsón kivitelezhető, divattal és otthonnal kapcsolatos tanácsait egy blogban is összegyűjti. Emellett pedig a kétgyermekes édesanya asport szerelmese, a testmozgásba fektetett munka pedig természetesen tökéletes idomain is látszik. Orsi szerencsére a követőit nem csak kreatív ötletekkel és stílustanácsokkal látja el, de csodálatos alakjáról is rendszeresen oszt meg képeket a nagyérdeművel. 

A szexi műsorvezető nemrégiben például nyaralása közben osztott meg egy pikáns fotót a követőivel, amin egy hajón volt látható, természetesen bikiniben. A modell egy párducmintás fürdőruhát vett fel a hajókázáshoz, ami tökéletesen mutatott rajta.

Orsi azonban az egyik legutóbbi Instagram-oldalára feltöltött videójában még az eddigieknél is messzebbre ment ugyanis anyaszült meztelenül mutatta meg magát zuhanyzás közben. A felvétel egy termék reklámozásához készült, a rajongók azonban így is elvoltak ájulva a szexi műsorvezető alakjától.

Ragyogó szépséged határtalan álomszép vagy és vonzó

- írta például a videó alá az egyik rajongó, de most lássuk is a szexi felvételt.

A közösségi-oldalát böngészve az is látható, hogy Orsi már nagyon készül a karácsonyra is, nemrégiben ugyanis megmutatta követőinek, hogyan készítette el a karácsonyi koszorút az ünnepi asztalra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás