promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit még nem mutatott a formás melleiből a magyar mulatós énekesnő – hirtelen nagyon melegünk lett
Borítókép:  YouTube / Mohácsi Brigi
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mohácsi Brigi munka és pihenés közben is izgatóan öltözködik.

Az erdélyi származású énekesnő, Mohácsi Brigi kétlaki életet él. Ugyanolyan otthonosan mozog Romániában, mint Magyarországon, így érthető, hogy rengeteg fellépésre kell járnia, különösen a mostani, tavaszi-nyári bulizós időszakban.

Közben persze jólesik számára is a pihenés, amit a napokban Egerszalókon ejtett meg. Ebben nincs semmi különös, de Brigi ismét olyan képet posztolt magáról napfürdőzés közben, hogy attól a lélegzetünk is elállt.

Az énekesnő sminkje is tökéletes volt, de a férfitekinteteket alighanem az ezüstszínű fürdőruha-felső vonzotta leginkább, amelyből kidomborodtak a barna hajú szépség tökéletesen gömbölyű mellei.

Nem ez volt az egyetlen kihívó kép, amelyet a közelmúltban kirakott az Instagram-oldalára, május közepén ugyanis Brigi szintén egy „hűha-képpel” kívánt mindenkinek jó reggelt. A csupa tűz, csupa báj énekesnő egy fehér ruhakölteménybe bújt, és még talán sohasem mutatott ennyit a melleiből.

Brigi ugyanakkor minden utazása során igyekszik megmutatni az adott hely nevezetességeit is. A napokban eljutott a Máramaros megyei Szaploncára, ahol persze nem hagyhatta ki a világhírű vidám temetőt.

„Nagyon szép volt, a sírkövön le volt írva mindenki élete egy pár sorban. Érdekes látvány volt sok mindenki életébe beleolvasni! Szerintem nálunk is jó lenne, ha lenne ilyen szokás! Imádkozzunk az élőkért és a halottakért!”

– posztolta ki az énekesnő a friss élmények birtokában. A szaploncai temetőt nemcsak azért nevezik vidámnak, mert élénk színű fejfák sorakoznak benne, de azért is, mert a sírfeliratok szinte mindig egy-egy tréfás utalást tesznek az elhunytra. A Femina.hu például ezt emelte ki közülük:

„Itt nyugszom én idelenn / Braic Ileana a nevem. / Volt öt legénygyermekem / Isten tartsa valahányat. / Neked Griga megbocsátok / Bár a késed belém vágtad / Mikor leszúrtál részegen / De eltemettél tisztesen. / Itt a nagy templom tövén / Te is megtérsz majd mellém.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás