promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ewan McGregor lányai meztelenül ölelgetik egymást egy kádban, elképesztő bombázóvá cseperedtek a bölcs Kenobi mester gyerekei
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen tudják a színészről, hogy igazi nagycsaládos figura, két feleségétől összesen öt gyereke született.

Ewan McGregor már nagyon fiatalon sztár lett, ennek ellenére a magánélete egészen a közelmúltig meglehetősen botránymentes volt, sosem voltak kicsapongó nőügyei, bár néha-néha azért megvádolták, hogy félre-félre lépeget. Ez végül tényleg megtörtént, de a sztár rögtön felvállalta a dolgot, és még a pár évvel ezelőtti válásának is olyan vége lett, amilyen csak a mesében van.

Mindenki kedvenc Obi-Wan Kenobija 1995-ben vette feleségül Eve Mavrakist, akivel a Trainspotting forgatásán ismerkedett meg. A párnak három gyermeke született, Anouk (2011), Esther Rose (2001), és Clara Mathilde (1996), aki már a Playboynak is vetkőzött, és több filmben is feltűnt kisebb szerepekben, legújabb filmjében pedig egyenesen az apjával fog játszani. A McGregor házaspár továbbá örökbe fogadta Jamyan nevű lányukat is még 2005-ben.

A Bleeding Love egyelőre nem kapott világméretű terjesztést, csak fesztiválokon lehetett látni és még magyar címe sincs. McGregor és McGregor nem túl meglepő módon egy problémás apa-lánya párost játszanak, akik nagyon eltávolodtak egymástól, az alkotás klasszikus road movie-nak tűnik, aminek a végén nem csak az úticélt érik el, hanem egymáshoz is közelebb kerülhetnek. Itt van a film előzetese:

Mavrakissal közös házasságuk 22 év után, 2017-ben sajnos ért véget, miután McGregort csókolózni látták Mary Elizabeth Winstead színésznővel, akivel szintén egy forgatáson melegedett össze (a Fargo harmadik évadában játszottak együtt). McGregor és Mavrakis 2018-ban be is adták a válási papírokat, de csak 2020-ban sikerült véglegesíteniük a válásukat. Clara ekkoriban igencsak ellenségesen nyilatkozott az édesapjáról, azóta azonban meglehetősen megenyhült, főleg miután megszületett a féltestvére is, Laurie 2022-ben.

Winstead és McGregor szinte azonnal összeházasodnak, és azóta is boldogan élnek, ráadásul ma már mindketten a Star Wars univerzum részesei, hiszen a gyönyörű színésznő tavaly debütált az Ahsokában.

McGregornak tehát öt gyönyörű lánya is van, akik közül hárman már nagykorúak is. És ezt tudják is magukról, ezen a fotósorozaton például azt láthatjuk, ahogy rendkívül ígézően nőznek a kamerába, a legidősebb hölgy ráadásul teljesen meztelen, csupán a húgai takarják ki, másfelől viszont Clararól tudjuk, hogy egyáltalán nem szégyenlős.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás