promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ewan McGregor: „nehéz volt átélni, hogy az emberek utálják a Star Wars előzményfilmeket”
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mielőtt a színész visszatérne Obi-Wan Kenobi szerepéhez az új, élőszereplős Disney+ sorozatban, Ewan McGregor őszintén vallott a Csillagok háborúja előzményfilmjeinek kemény fogadtatása kapcsán.

„Nehéz volt, hogy nem fogadták jól a filmeket. Meglehetősen nehéz volt. Összességében nem nagyon kedvelték őket” 

– mondta McGregor a The Hollywood Reporter legújabb címlapsztorijának adott interjújában. 

A színész a Obi-Wan Lenobi Jedi mester fiatal énjét alakította (akit az eredeti trilógiában Alec Guinness játszott) az 1999-ben megjelenő Baljós árnyak című moziban. 

McGregor visszaemlékezett arra, hogy a Star Wars alkotója és rendezője, George Lucas mennyi CGI-technikát alkalmazott az előzményfilmekben, beleértve a teljes háttér animálását is.

„George imádta a technológiát, és szerette belevetni magát ebbe a területbe. Egyre jobban irányítani akarta a háttérben látottakat. Három vagy négy hónap után arra gondoltam, ez így nagyon unalmas lesz. [...] Nem akarok durván fogalmazni, de ez nem egy Shakespeare-darab. A párbeszédben nem volt semmi, amibe belemerülhettem volna, ami kielégíthetett volna, ha nincs környezet. Néha így elég nehéz m unka volt.”

A Disney+-on induló új műsor cselekménye 10 évvel a Sithek bosszúja eseményei után indul, olyan szeínészek közreműködésével, mint Moses Ingram (A vezércsel), Joel Edgerton (Kitörölt fiú), Bonnie Piesse (Fogadom), Kumail Nanjiani (Örökkévalók), Indira Varma (Trónok Harca) és még sokan mások. 

Tekintettel a történet idejére, a fiatal Luke Skywalker feltűnése is elég valószínűnek tűnik.

„Könnyen előfordulhat, hogy megjelenik. Nem tudom”

– ugratta a magazin riporterét McGregor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás