promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tutajos szemű szexi negyvenesként hódít a Nevem Earl botrányos színésznője, csábos bikinit húzott a karmakirálynő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakótelepi proli vadmacskából igazi nővé avanzsált, de még most is szívesen mutatja meg a dús kebleit.

2005 szeptember 20-án került először adásba az NBC sugárzásában A nevem Earl című sorozat. Egy széria indulásánál még nem lehet borítékolni azt, hogy mennyi nézőt sikerül a képernyő elé szögezni, minden forgalmazó nagy reménnyel vág neki az első adásnak és bízik a jószerencsében. A nevem Earl-nél azonban (már így visszanézve is) szinte biztos volt a siker, egyedi tartalma, remek castingja és a részről részre átadott hol humoros, hol szívfájdító tanulságai miatt.

Az alaptörténet az, hogy egy igazán simlis férfi nyer egy kaparós sorsjegyen, ám rögtön ekkora balesetet szenved és ez az egész életét megváltoztatja. Meggyőződése, hogy a jutalmat és a büntetést is a karma küldte és innentől kezdve a mindennapjait az tölti ki, hogy megjavítsa azoknak az embereknek az életét, akiknek valaha, valamilyen formában ártott. Erről egy írásos listát kezd el vezetni, ami, ne szépítsük, nem rövid.

A listáról folyamatosan felkeresi az embereket és úgy néz ki, valamilyen felsőbb erő mindig segíti, ugyanis úgy sodródnak elé a helyzetek, melyekben korábban hibázott, hogy nehéz nem sorsszerűséget gyanítani az események láncolata között. Legfőbb segítője Randy, aki a setesuta, ám csodálatosan jóindulatú testvére. De ott van még neki volt felesége, volt feleségének új párja, a motel takarítónője, de néhány régi arc is, akiket még a korábbi, rosszfiús életéből ismert.

Az élet persze nem könnyű és még a legjobb ember is hibázik időnként, így hiába fogynak a listáról a tételek, újak is kerülnek rá. A színészek zseniálisan alakítják a szerethető, együgyű karaktereket és cseppet sem erőltetetten mutatják meg azt, hogy a suttyóság csak egy álca: mélyen belül mindannyiukban több van és mindannyian törekednek egy jobb és szebb életre, a saját lehetőségeikhez mérten.

Itt egy jelenet a sorozat szexi színésznőjéről, Jaime Pressly-ről:

A sorozat központi karaktere Joy, aki Earl exfeleségét játsza és a fentebb már említett színésznő, Jaimee Pressly formálja meg. Igazi szabadszájú, vad csajszi, aki a hűséget, a luxust és az etikettet hírből sem ismeri, de aztán összejön a Rákbár pultosával, ezzel pedig új időszámítás kezdődik az életében. Ellenségként tekint volt férjére, de részről részre látszik: ha a szerelem el is múlt (vagy talán sosem volt), még mindig fontos szereplői egymás életének.

A sorozat egészen 2009. május 14-ig forgott, ekkor került adásba az utolsó rész. Azt, hogy sikerült-e teljesítenie a listát, természetesen nem árulom el.

Pressly a sorozat kezdetén 28 éves volt, a zord körülmények miatt szándékosan öregítették, most azonban már a 46. életévét tapossa és egészen megdöbbentő a hasonlóság korábbi és jelenlegi megjelenése között. Persze, mint fentebb említettem, a casting tökéletes volt, így Joy a mindennapokban is szereti a fiús, haveri stílust, a laza farmert és a sörözgetést, nem az a klasszikus cicababa.

Most mutatunk nektek két fotót róla, melyen egyiken bikiniben nézhetitek meg (szexi), az egyik pedig egy kellemes, sima hétköznap, az ismerősei társaságában. -Tehát így néz ki a dögös, negyvenes Jaimee Pressly

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás