promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Mátrix Trinity-ének szuperdögös külsejétől magunk mögött hagyjuk a valóságot, 23 évvel a sikerfilm után is elképesztően kívánatos
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves volt partnere férfi fantáziáját megmozgatja: maximum egy alternatív világban lehet valaki ennyire dögös.

Carrie-Anne Moss manapság nem tartozik azok közé a színésznők közé, akik a legújabb menő hollywoodi filmekben szerepelnek, ez az azonban semmit nem von le érdemeiből: a kanadai színésznő már beírta magát az egyetemes filmtörténet nagykönyvébe, leginkább a Mátrix című kult-klasszikus sci-fiben való szereplésével.

Carrie-Anne Moss keresztnevét édesanyja egy The Hollies-szám után adta neki, és Vancouverben nőtt fel. Már gyerekként érdekelte a színészet, ebben az irányban is tanult tovább, és még modellként is dolgozott nemzetközi kifutókon, Japánban és Spanyolországban.

Első szerepét is Spanyolországban kapta, egy ott forgatott amerikai sorozatban játszott, de az igazán nagy áttörést az 1999-ben bemutatott és azóta a valaha forgatott egyik legjobb filmként számontartott Mátrix hozta el számára (érdekes, hogy a film alkotói, a Wachowski-testvérek a Mátrix forgatása alatt még Andrew és Larry voltak, azóta viszont már nemátalakító műtéten estek át és coming out-oltak transznemű nőként, Lily és Lana Wachowski néven élnek és alkotnak), ahol az egyik főszereplőt, a főhős Neo (Keanu Reaves) szerelmét Trinity karakterét játszotta el igen magas színvonalon:

A film óriási sikere után sorban kapta a szerepeket, játszott többek között Johny Deppel a Csokoládéban és Val Kilmer oldalán is láthattuk A vörös bolygó című scif-iben is. Carrie mindig karakteréhez illő, kemény nőket játszik, és bizony a színészi tehetsége mellett azt is kénytelenek vagyunk elismerni, hogy rendkívül vonzó külsővel áldotta meg az élet a művésznőt.

A színésznő egyébként három gyermekes anyuka, a Mátrix bemutatásának az évében ment hozzá Steven Royhoz, aki szintén színész. A filmszerepek mellett az Annapurna Living nevű életmód-brand tulajdonosa, ami elsősorban nők számára kínál olyan programokat, amikkel teljesebb életet élhetnek. A művésznő tehát nem csak gyönyörű, hanem minden bizonyára rendkívül intelligens is, reméljük, még sok hasonló tartalmat látunk tőle a jövőben is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás