promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka összemérte formás kebleit a fia barátnőjével, alaposan megmutatták: szerinted melyik dekoltázs nyerte a villantásversenyt?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szemkápráztató fotókon a fitneszistennő és fia barátnője, a maradék hó is elolvad ezektől a fotóktól.

A tél beköszöntével előkerülnek a hótaposó csizmák, bélelt kabátok, prémes sapkák, a fürdőruhánkat meg szépen letesszük a szekrény mélyére, jövő nyárig. Ezzel a gyakorlattal ment szembe idén a Schobert házaspár, akik úgy döntöttek, hogy idén az otthoni faállítás helyett Thaiföldön töltik az ünnepi időszakot.

A téli kiruccanáson szinte az egész Schobert család részt vett, a fényképek tanulsága alapján csak Lara maradt itthon. Tekintve, hogy a család évtizedek óta a fitneszmozgalomból él - műsoros kazetták, táplálékkiegészítők, fitnesz-táborok, diétás élelmiszerek - szinte munkaköri kötelesség, hogy kirobbanó formában legyenek, és végignézve rajtuk kijelenthetjük, hogy abban is vannak.

A thaiföldi éghajlaton ismeretlen az európai értelemben vett tél: az év ezen szakaszában stabil 30 celsius fok feletti a hőmérséklet, ahogy nagyjából egész évben.

A Schobert család egy csónakos kiruccanás közben jelentkezett be: egy Phi Phi nevű szigetcsoport körül túráztak, amelyik Thaiföld déli részén található. A csónakos kiruccanásokhoz adekvát szerelést is választották, amik még 18+-os karika nélkül belefér: az egész család szolid felsőtestet villantott.

Rubint Réka, a ház asszonya fülig érő mosollyal, bikiniben pózol a kamerának, mintha éppen most nyerte volna meg saját kategóriáját az aerobik-edzők világbajnokságán, és mellette ott mosolyog az új generáció is, ifjabb Schobert Norbert (Norbika) barátnője is, de a családfő, Schobert Norbi is szélesebb vállakkal és komolyabb mellizomzattal rendelkezik a férfitársadalom egy jelentős százalékánál.

A thai ember- és vendégszeretet egyébként legendás: azért a pénzért, amiért egy mogorva francia pincér nagy könyörgések árán Párizsban unott fejjel hozzánk vág egy croissant-t és egy kávét, azért Thaiföldön minimum egy egyfős igen komoly vacsorát kihozunk, amit úgy szolgálnak fel, mint a királynak: a repülőjegyek árai húzósak lehetnek, kint azonban gyakorlatilag nincs olyan szolgáltatás, ami ne lenne olcsóbb, mint a nyugati világban.

Nos? Nálad ki a favorit?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás