promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbika tényleg csalt a Farm VIP döntőben? Most tiszta vizet öntött a pohárba
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi elárulta, mi történt pontosan a Farm VIP döntőjében.

Schobert Norbi fia, Norbika nagyon sok pozitív üzenetet kapott a Farm VIP során, azonban a döntő után ez éppen a visszájára fordult át. Miután a fiatal fiú bravúros teljesítménnyel megnyerte a műsort, számtalan negatív komment árasztotta el a közösségi médiát. Schobert Norbit csalással vádolták meg a nézők, mégpedig azért, mert szerintük két játékban is szabálytalanul játszott.

Schobert Norbika mind ez idáig nem reagált ezekre a vádakra, de most a Bors-nak tisztázta, hogy mi is történt pontosan a döntőben. Állítása szerint meg sem fordult a fejében, hogy a játékok során bárhol mismásoljon, vagy tisztességtelen előnyhöz jusson, és azt sem gondolta volna, hogy lesznek, akik azt fogják gondolni, hogy csalással nyerte meg a Farm VIP-t.

Norbika rájött arra, hogy vannak emberek, akik hiába teljesítenek jól, nem lesznek mindenki számára kedvesek. Úgy érzi, bármit is csinált volna, az valakinek akkor sem tetszett volna, így is, úgy is célponttá vált volna.

„Mára már elengedtem ezt a dolgot, és ha nem is nevetek a kommenteken, de nem veszem magamra, mert én tudom, hogy fair játékot játszottam végig. Nincs miért magyarázkodnom, de most végig megyek azokon a pontokon, ahol sokan csalást kiáltanak”

- nyilatkozott Schobert Norbi, aki elismeri, hogy valóban megnézte Dalma puzzle-ját, de az nem volt szabályellenes, hiszen a korábbi játékoknál is volt módjuk arra, hogy megnézzék, az előttük végzett társuk milyen megoldást választott mondjuk egy kirakósnál.

„Járhattam volna úgy is, hogy Dalma összekeveri az elemeket, miután végzett, mert a szabály ezt is lehetővé teszi, de ő nem tette, így láttam a végeredményt. Persze még így is kinéztem az operatőrre, hogy megerősítést kapjak, valóban szabályosan járok el... Egyébként az a pillantás nem segített sokat. Csak azután ment jól a kirakós, hogy rájöttem, a széleit kell először kirakni. Ez viszont nem abból derült ki számomra, hogy átnéztem Dalma művére”

A másik, ami nem tetszett a nézőknek, az az volt, hogy Norbika kézzel tekerte a kapunyitó szerkezetet, de akik figyelmesen követték az eseményeket, láthatták, hogy a kar kiszakadt a helyéről, és nem is lehetett visszatenni, ezért Norbika kiszólt a stábnak, hogy tekerheti-e kézzel is, mire ők igennel válaszoltak neki - ez persze nem volt bevágva az adásba. Schobert Norbika tisztában van azzal, hogy ez a magyarázat nem fog mindenkit meggyőzni arról, hogy nem csalt a döntőben, de mégis úgy érezte, hogy reagálnia kell a vádakra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás