promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Megrázó dologról mesélt Schobert Lara, de vajon aggódnunk kell Schobert Norbi lányáért?

Megrázó dologról mesélt Schobert Lara, de vajon aggódnunk kell Schobert Norbi lányáért?

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi lánya a sztárság mellett őszintén beszélt a hírnév árnyoldalairól is.

A Schobert család méltán vált az ország egyik leghíresebb famíliájává. Szinte nem telhet el úgy nap, hogy ne kerülne be valamelyikük a hírekbe. A sikeres valóságos fitneszbirodalmat felépítő családfő mellett felesége, Rubint Réka is rendszeres szereplője a médiának és nagyon úgy tűnik, hogy lányuk sem szeretne lemaradni a nagy családi hírnévversenyben.

A sokáig csupán Schobert Norbi lányaként ismert Lara mára igazi közösségimédia sztárrá nőtte ki magát, akit közel 300 ezer ember követ, nagyon sokan szeretik, és persze legalább annyian kritizálják. Ez a felfokozott érdeklődés biztosan nincs ellenére, de azért az ő életének is voltak nehéz időszakai. Erről vallott most a TV2 Mokka című műsorában.

A fiatal lány nagyon szeret főzni és nem válogatós, szinte mindent megeszik, de ez nem volt mindig így. Volt egy olyan periódusa, amikor komoly étkezési problémákkal küzdött. Úgy fogalmazott, hogy:

„Evészavarba kergettem már bele magamat, de az az én hülyeségem volt. Semmi külső oka nem volt. Talán az Instagram miatt is nagyon veszélyes ez a fiatal tinilányokra, hogy amit ott látnak, egyből elhiszik, hogy az a valóság, közben baromira nem az. Talán én is ebbe estem bele akaratom ellenére. De aztán ebből teljesen kijöttem”.

Egészen biztosan nem könnyíti meg az életét az, hogy a legtöbb ember komoly előítéletekkel viseltetik iránta és sokszor érzi azt, hogy kezdetben butának és elkényeztetettnek gondolják. Elmondása szerint elég hozzá egy rövidke beszélgetés is, hogy megcáfolja ezeket a vádakat, de az ismerkedés így is sokkal nehezebb számára, mint egy hétköznapi lánynak. Ezek után jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy talán nem is annyira jó dolog hírességnek lenni? Azért valószínűleg sokan vannak, akik szívesen cserélnének vele.

Borítókép:  TV2 Play (screenshot)

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás