promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Megrázó dologról mesélt Schobert Lara, de vajon aggódnunk kell Schobert Norbi lányáért?
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi lánya a sztárság mellett őszintén beszélt a hírnév árnyoldalairól is.

A Schobert család méltán vált az ország egyik leghíresebb famíliájává. Szinte nem telhet el úgy nap, hogy ne kerülne be valamelyikük a hírekbe. A sikeres valóságos fitneszbirodalmat felépítő családfő mellett felesége, Rubint Réka is rendszeres szereplője a médiának és nagyon úgy tűnik, hogy lányuk sem szeretne lemaradni a nagy családi hírnévversenyben.

A sokáig csupán Schobert Norbi lányaként ismert Lara mára igazi közösségimédia sztárrá nőtte ki magát, akit közel 300 ezer ember követ, nagyon sokan szeretik, és persze legalább annyian kritizálják. Ez a felfokozott érdeklődés biztosan nincs ellenére, de azért az ő életének is voltak nehéz időszakai. Erről vallott most a TV2 Mokka című műsorában.

A fiatal lány nagyon szeret főzni és nem válogatós, szinte mindent megeszik, de ez nem volt mindig így. Volt egy olyan periódusa, amikor komoly étkezési problémákkal küzdött. Úgy fogalmazott, hogy:

„Evészavarba kergettem már bele magamat, de az az én hülyeségem volt. Semmi külső oka nem volt. Talán az Instagram miatt is nagyon veszélyes ez a fiatal tinilányokra, hogy amit ott látnak, egyből elhiszik, hogy az a valóság, közben baromira nem az. Talán én is ebbe estem bele akaratom ellenére. De aztán ebből teljesen kijöttem”.

Egészen biztosan nem könnyíti meg az életét az, hogy a legtöbb ember komoly előítéletekkel viseltetik iránta és sokszor érzi azt, hogy kezdetben butának és elkényeztetettnek gondolják. Elmondása szerint elég hozzá egy rövidke beszélgetés is, hogy megcáfolja ezeket a vádakat, de az ismerkedés így is sokkal nehezebb számára, mint egy hétköznapi lánynak. Ezek után jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy talán nem is annyira jó dolog hírességnek lenni? Azért valószínűleg sokan vannak, akik szívesen cserélnének vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás