promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara kívánatos piros bikiniben jelezte, hogy még ünnepi időszak van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara igazi bombázóként ragyog a piros fürdőruhában.

A Schobert család igyekezett elvonulni karácsonykor a világ zajától, és persze minden gond elől. Történtek velük jó, illetve rossz dolgok is ebben az évben, de mindenképpen szeretnének csak az előbbire emlékezni.

Rubint Réka szenteste is ki szerette volna mutatni, hogy a család egységet alkot, és kitart egymás mellett. Schobert Norbi párja egy névre szóló, kockás karácsonyi pizsamát adott mindenkinek. A lenti cikkben meg is nézhetitek, hogyan pózoltak benne.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya igaz, hogy még nagyon fiatal, de iszonyatosan határozott. Természetesen nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel.

Schobert Lara ismert emberek gyereke, ami Magyarországon még nagyobb támadási felület. Szóval az elején elültette magában a gondolatot, hogy kétszer annyit kell bizonyítania. Persze nem azért, mert Schobert Norbi és Rubint Réka ennyire szigorú lenne, de mindenkinek meg szeretné mutatni, hogy nem pottyan semmi sem az ölébe.

Schobert Lara mindenképpen szeretne a jövőben egy saját vállalkozást, de közben ügyesen építgeti a jövőjét. Gyakran láthatjuk mostanában a TV2 képernyőjén, ahol műsorvezető is volt, és ettől függetlenül az influenszerkedést sem szorította háttérbe.

Nem olyan rég ő is pózolt az ünnepi karácsonyfával, megmutatta az ünnepi asztalt, de most előkerült róla egy jóval forróbb kép.

Schobert Norbi és Rubint Réka Tokajban van, és egy tüzes piros bikiniben igyekszik kiszakadni a valóságból. A szín persze még jelzi, hogy Schobert Lara továbbra is ünnepi hangulatban van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás