promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Filmnézés közben kezdték el polírozni az egyik villalakó répáját a Való Világban – VV Melina rettentően kiakadt
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Melina felháborodott azon, hogy a nappali közepén kezdeték el kielégíteni az egyik játékost a karácsonyi filmnézés közben.

Lement a karácsonyi időszak a Való Világ 11-ben, ami minden játékosnak pokolian nehéz volt, mivel az ünnepek alatt sem hagyhatják el az RTL luxusbörtönét. Ettől függetlenül csak volt egy kis karácsonyi légkor a villában, mivel a családtagok üzentek a játékosoknak, ráadásul ajándékokat is küldhettek be.

VV Lissza és VV Márió az ünnepek alatt elkezdett romantikázni. Már rengeteg kommentelő pörög azon, hogy vajon lesz-e több ebből a dologból. VV Márión látszik, hogy nem mondana nemet egy kis komolyabb összebújásra, és valószínűleg VV Lissza sem fog ellenkezni, ha eltelt egy kis idő. Később eldől, mi fog ebből kisülni.

Hamarosan az egyik villalakónak azonban véget ér a Való Világ 11. Azért ne felejtsük el, hogy ez egy verseny, aminek a tétje 36 millió forint. VV Ákos még morfondírozik azon, hogy kit fog kivinni a párbajra.

VV Piros és VV Kriszti közben a legutóbb a szaunában beszélték ki VV Barnát. Ugyebár a villafiú mind a kettejüket megkörnyékezte már, de Piros az, aki picivel többet szeretett volna tőle, de ez már a múlt.

VV Pirosnak VV Barnával kellett kitakarítania a nyugiszobát, ami nem igazán volt a lány ínyére. Később azt is. Később azt is hozzátette, hogy eléggé megbánta, hogy a Való Világ dzsigolóját közel engedte magához.

VV Barnát nem nagyon érdekli, ha többen is elutasítják, mert ilyenkor mindig visszatér VV Renihez. Meg is történt a békülés, mivel a lány karácsonyi filmnézés közben kezdte el, finoman szólva polírozni VV Barna répáját mindenki előtt a nappali közepén.

VV Melina ezen roppantul ki is akadt, és ráförmedt VV Barnára, persze azt tegyük hozzá, hogy utóbbi kezdte a piszkálódást. A RTL luxusbörtönének dzsigolója hozzátette az elején, VV Reninek, hogy ne élveztesse el teljesen, mert még foltot hagy a dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás