promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a friss pár fog unga-bungázni a Való Világban? Nagyon pajzánul elvoltak egymással a nyugiszobában
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Lissza beadta a derekát az egyik fiúnak az RTL műsorában, aki végre nem VV Barna. 

Zakatol tovább a Való Világ 11, aminek nem olyan rég meglett az első női kiesője. VV Lamin és VV Henrik után VV Anita távozott. A párbajon a nézők többsége úgy döntött, hogy inkább VV Piros térjen vissza az RTL luxusbörtönébe.

Most VV Ákos van veszélyben, mivel a bent lévő társai közül sokan úgy döntöttek, hogy ráteszik a jelet. Ő négy jelet kapott, míg a villa ügyeletes dzsigolója, VV Barna kettővel ezüstérmes lett, de nem volt veszélyben.

A Való Világ játékosai nem hagyhatták el az RTL luxusbörtönét karácsonykor sem, de azért az ünnepi hangulat beköltözött kicsit a villába. A nagycsapat kapott karácsonyfát, de akkor tört el sok mindenkinél a mécses, amikor meglátták, hogy mit üzentek nekik a családtagjaik.

Utána hihetetlen boldogságban volt részük a játékosoknak, amikor az udvaron a karácsonyfa alatt szeretteik meglepetéseit pillantották meg. A bontogatásnak neki is kezdtek, és többen is elérzékenyültek, így kisírt szemekkel ölelték magukhoz családjuk küldeményeit.

Azt sokan tudják, hogy VV Barna a Való Világ ügyeletes dzsigolója, aki szinte az összes lányt megkörnyékezte már. Most azonban egy másik párocska körül alakul valami. VV Lissza először VV Sajtira volt nagyon rágerjedve, de tudta, hogy őt kint várja valaki, így átváltott VV Márióra.

A karácsonyi ünneplés közepette VV Márió és VV Lissza veszekedni kezdtek, de Márió olyan oldalát mutatta meg, ami teljesen lehengerelte a lányt. Lehet ők lesznek a következők, akik viccesen szólva unga-bungáznak a Való Világ 11-ben? Semmi sincs kizárva!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás