promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs vadonatúj luxusverdával furikázik az utakon, méregdrága álomjárgányt kapott a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs megmutatta, milyen luxusautóval újított be.

Sebestyén Balázs vadonatúj luxusautóval újított be, egy méregdrága Mercedes-szel fogja ezentúl szelni az utakat a rádióba menet. A műsorvezető mostanában sokszor ott volt a bulvárlapok címlapján, ugyanis nemrég Majka beajánlotta, hogy küzdjön meg Molnár Áronnal egy bokszmérkőzésen. Sebestyén Balázs viszont visszautasította a lehetőséget, ugyanakkor felhívta Molnár Áron figyelmét, hogy Ráskó Eszter szívesen kiállna ellene; nem sokkal később a Balázsék újdonsült műsorvezetője meg is jelent a színész lakásán.

Sebestyén Balázst egyébként a napokban Laposföld-díjra jelölte a Szkeptikus Társaság, amit olyan személyek között osztanak ki, akik a tudomány presztízsének és társadalmi elfogadottságának lerombolásában nagy teljesítményt értek el. Balázst már nem először jelölték Laposföld-díjra, most ezzel indokolták az újabb jelölést:

„A tudomány teljes félreértése mellett influenszerként tudomány-relativizáló megjegyzéseket fogalmaz meg, miközben felszólal a modern, tudomány alapú orvostudomány ellen, azt állítva, hogy minden betegség lelki eredetű, amivel az orvosok nem tudnak és nem is akarnak mit kezdeni. Mindemellett terápiának olyan megfoghatatlan dolgokat javasol, mint a telihold”.

Hogy végül Balázs kapja-e meg a díjat, az csak később derül ki, de bizonyára nem is foglalkozik ezzel a műsorvezető, hiszen éppen most kapott egy vadonatúj luxusautót a Mercedes-től, amit büszkén osztott meg a közösségi oldalán.

Balázs egy gyönyörű Mercedes EQS 580-as elektromos autót kapott a hétvégére, és már most belegondolt abba, vajon ezalatt a pár nap alatt hányszor fog lemerülni út közben. Ez a Mercedes egyébként 525 lóerős, közel 800 NM nyomatékkal. Balázs tehát biztos nem fog unatkozni a hétvégén, ki fogja használni, hogy egy ilyen méregdrága járgányt vezethet a hétvégén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás