promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ráskó Esztert máris leváltják Balázsék műsorában? A hallgatók csak kapkodják a fejüket, óriási lavinát indítottak el a műsorvezetők félreérthető poénjai
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázsék tényleg utálják Ráskó Esztert? A humorista leváltásáról pletykálnak a hallgatók.

Ráskó Eszter szépen belerázódott a rádiózásba Balázsék műsorában, most már tényleg azt lehet mondani, hogy újra teljes a csapat, és Vadon Jani távozása után Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri újra egy olyan társat kapott maga mellé, aki új színt és fergeteges poénokat tud vinni a reggeli műsorba. Természetesen a hallgatók egy része nincs megelégedve a műsorvezetők választásával: egyesek szerint Ráskó Eszter abszolút nem vicces, már a stand-up műfaj sem megy neki, és jobb lenne, ha a rádiózást sem erőltetné.

Azonban Rákóczi Feri elmondása szerint a hallgatók többsége igenis szimpatikusnak tartja Esztert - azt pedig főleg, hogy egy női taggal bővült vissza Balázsék gárdája.

Ráskó Eszternek egyébként van egy furcsa szokása: magázódik a férjével. Ugyanis mikor megismerkedtek, poénból elkezdték a magázódást, aztán az idő során ez megmaradt nekik, mellé pedig olyan kedves neveket találtak ki hozzá, amiket szándékosan nem osztott meg a hallgatókkal, mert megbüntették volna érte a rádiót. Sebestyén Balázs ennek apropóján megkérdezte, hogy az ágyban is magázódás megy-e náluk, mire Rákóczi Feri bedobta a poént:

„alvás közben nem beszélgetünk”.

Annak ellenére, hogy Ráskó Eszter jól összeszokott műsorvezetőtársaival, elindult egy olyan pletyka a közösségi médiában, miszerint hamarosan le is fogják váltani, mert Feriék utálják őt; ráadásul az érzés kölcsönös.

„Igaz az, hogy Eszter hamarosan távozik a rádióból? Úgy hallottam, Balázsék nem szeretik”

„Én egy videót láttam, amiben Feri azt mondja, hogy utálják őt...de hogy le is váltják azt nem tudom”

„Eszter sem érzi jól magát tudtommal a rádióban, szerinte gáz, amit Balázs művel odabent. Szóval lehet, megint váltás lesz”

„Na...akkor most jöhet az Alekosz...”

- olvasható a kommentszekciókban.

Az rtl.hu húsvét előtt publikált egy videót, ami Balázsék stúdiójában készült, itt poénkodtak a műsorvezetők olyanokkal, hogy utálják egymást, hogy ki miért gáz, és hogy mit is várnak el pontosan Esztertől. Valójában egyik műsorvezetőnek sincsen baja a másikkal, csak szeretik szurkálni egymást; vélhetően egyes hallgatók ezt értették félre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás