promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyben Sebestyén Balázsék műsora? Példa nélküli gyalázkodás mérgezte meg az élő adást, magukból kikelve szólaltak fel a műsorvezetők
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt már Sebestyén Balázsék sem hagyhatták szó nélkül.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri élő adásban szólalt fel két női műsorvezetőjük, Ráskó Esztert és Gévai Juli védelmében.

A hallgatók hosszú éveken át megszokhatták a Rádió1 reggeli műsorában a Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani műsorvezető triót, ám utóbbi tavaly decemberben tett váratlan bejelentése után teljesen felborult a megszokott csapat. A műsorvezető decemberi távozása után ternészetesen az volt a legnagyobb kérdés, hogy vajon ki válthatja őt az állandó műsorvezetői székben. Balázsék a végső döntés előtt sok vendégművészt kipróbáltak, mint például Kovácsovics Fruzsinát, Ábel Anitát vagy Puskás Petit, az új csapattag megválasztását azonban végül a hallgatókra bízták.

A szavazás végül február 8-án zárult le, majd másnap reggel Balázsék be is jelentették, hogy ki lesz az a bizonyos harmadik. Fekete Pákó és Alekosz természetesen megvezetésnek szánt bejelentése után pedig végül kiderült, hogy az ismert humorista, Ráskó Eszter csatlakozhat majd Balázsékhoz harmadik tagként

Tehát Ráskó Eszter lett a szerencsés kiválasztott aki Vadon Jani helyett szórakoztathatja a hallgatókat a reggeli műsorban, az emberek pedig természetesen azonnal véleményt is mondtak arról mennyire tetszik nekik ez az új felállás. 

Erről pedig az alábbi cikkünkben bővebben is beszámoltunk:

Ráskó Eszter mellett egy másik női műsorvezető Gévai Juli is szórakoztatja a hallgatókat Balázs és Rákóczi Feri mellett, ám Vadon Jani távozása óta mindketten igen sok kritikát és gyalázkodást kaptak a hallgatóktól például a Redditen. Ezt pedig már Balázsék sem tudták szó nélkül hagyni, a Blikk ugyanis kiszúrta, hogy a csütörtök reggeli adásukban reagáltak is a névtelen, személyek üzeneteire.

Mindenki ott kommenttel, ahol akar! Én csak azt szeretném, hogy arra gondoljatok, drága közösségi oldal használók, hogy a másik oldalon is érző emberek ülnek, akik a legjobbjukat nyújtják, beülnek ebbe a műsorba! Lehet őket szeretni, nem szeretni, és ízlésről nem lehet vitatkozni. Mi pedig senkit nem akarunk meggyőzni. Itt a kommentek milyenségéről van szó. A gyűlölködésről, a trágárságról és a szóhasználatról…

– üzente határozottan a kommentelőknek Balázs, aki kihangsúlyozta azt is, hogy a műsorba családanyák, igazi nők ülnek be és egészen durva dolgokat lehet olvasni velük kapcsolatban. A műsorvezetőt nagyon meglepte ez a különös indulat ami a hallgatókban elindult Eszterék csatlakozása óta.

Ha ebből vissza tudtok kicsit venni, annak mi nagyon örülnénk! Véleményetek lehet, mi hozzá is vagyunk szokva Ferenccel, de…

– mondta Balázs akitől ezt követően Rákóczi Feri vette át a szót.

Ha neked nem tetszik amit hallasz, akkor ugye ez egy rádióműsor, vagyis még mindig ott van a csatornakereső gomb, keress egy olyat, ami tetszik! Én is beleolvastam ezekbe a bántásokba, amiket most főként a lányok kapnak. Oktalan, jogtalan, arcátlan és amit csak el tudok sorolni... Úgy, hogy egyébként a kutyád képe van a profilképed helyén egy álnév mellett. Legalább legyél tökös és írj a saját nevedben!

– akadt ki az adásban Rákóczi Feri a női műsorvezetőiket kritizálókra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás