promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőszívű döntést hozott III. Károly: elvette Katalin hercegnétől, soha nem kaphatja vissza
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly padlóra küldte Katalin hercegnét.

Hatalmas botrányt okozott Katalin hercegné, miután a régen elhunyt Diana tiarájában jelent meg a jordán koronaherceg esküvőjén. Vilmos herceg felesége ezzel sokak ellenszenvét váltotta ki, és most úgy tűnik, keményen meg is kell fizetnie ezért.

Ugyan a két dolog nincs összefüggésben egymással, de azért mégis különös egybeesés, hogy pont akkor sújt le a sorscsapás Katalinra, miután ekkora balhét csinált egy fejdíszből.

III. Károly ugyanis arra a döntésre jutott, hogy leépíti ingatlanportfólióját, melynek első lépéseként eladja 1,2 millió fontos walesi nyaralóját. A brit királyi család tagjai sokszor használták a Llwynywermod luxus parasztházat, amit Károly még 2007-ben vásárolt meg. Mivel azonban már nem érzi eléggé kihasználtnak, jobbnak látja megszabadulni tőle, és az ebből befolyt összeget a gazdaságba helyezi.

Az uralkodó ugyanis úgy látja, hogy ha az ingatlanért kapott pénzt walesi szállodákba fekteti, azzal támogatni tudja a helyi turizmust, ami sokkal hasznosabb, mint fenntartani egy évek óta üresen álló luxusházat.

Igen ám, csakhogy azzal nem számolt, hogy egyvalakit nagyon magára haragít ezzel.

Katalin hercegné ugyanis komoly eszmei értékként tekint erre az ingatlanra, hiszen a Vilmossal rendezett esküvőjén felbukkanó angol mezei juharok közül hat darabot ezen a birtokon ültettek el. III. Károlyt azonban hidegen hagyja, hogy fia és menye miként kötődik a helyhez, a döntése végleges.

Azt nehéz lenne megjósolni, hogy ez milyen vitákat és drámákat szülhet a brit királyi családban, de az biztos, hogy Katalin egyáltalán nem örül.

(via)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás