promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 9: a Bika kivételesen borzalmas döntéseket hozhat, az Ikrek pedig a régi hibáit követheti el újra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánhoz egy barát kerülhet váratlanul közel, amiből szerelem is lehet, míg a Skorpiónak érzelmi viharokra kell készülnie. Néhány csillagjegy sajnos nem tudja megúszni, hogy ez a nap száz százalékosan békésen, valamint nyugodtan teljen. Lássuk, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most muszáj leszel masszívan kézben tartani a dolgokat, mivel néhány dolog felborulhat az életedben. Lehet most jelképesen tüzet kell oltanod, szóval az apróbb dolgokra nem igazán lesz időd. Ha sikerül ezen túljutnod, akkor még nagy győzelem állhat előtted, utána pedig megpihenhetsz. Legyél talpraesett, valamint kreatív – néhány problémát a magad módján is meg tudsz oldani.

Bika (április 21. - május 20.)

Eluralkodhat rajtad a bizonytalanság, és hirtelen nagyon rossz döntéseket hozhatsz. Inkább legyél higgadt, és gondold át többször is, hogy mit fogsz lépni. Be kell tudnod, hogy most képtelenség mindenre egyszerre figyelni – összpontosíts az elengedhetetlen feladatokra. A drámát kerüld, és precízen haladj előre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Amit gondolsz, és amit teszel, az nem mindig lesz összhangban a nap folyamán. Igyekezz megtalálni az egyensúlyt, mert most így tudsz nyerő szériát kialakítani a mindennapjaidban. A kisebb feladatokat és célokat is vedd ugyanolyan komolyan, mint a nagyokat. Jó ötlet átgondolni azt is, hogy a közelmúltban hol hibáztál – ne kövesd el megint őket.

Rák (június 22. - július 22.)

A félelem és a felesleges aggódás beárnyékolhatja ezt a napot. Ha bal lábbal kelsz fel, akkor rögtön az juthat eszedbe, hogy nem fog megfelelően működni minden körülötted. A bolygók küldik neked a pozitív energiákat, szóval szívd ezeket magadba és legyél összeszedett. Ne akarj mindent tökéletesen megoldani, mert az lehetetlen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehetséges, hogy valaki közelebb kerül hozzád a barátid közül. Ha az ellenkező nemből való az illető, akkor nagy fejfájás lehet ebből az egészből. A jelenlegi bolygóállás alapból azt súgja, hogy a romantika átveheti kicsit az életed felett az irányítást. Húzd meg a határokat, és természetesen bármilyen szituációba is kerülsz, maradj észnél.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Készülj fel, hogy megbánthat valaki, akiben bízol. Gondolj bele persze abba is, hogy lehet az igazat mondja, ami elsőre fájhat. Most olyan időszak következik, amikor nem árt hallgatnod mások tanácsaira. Ha gödörbe kerültél, és nem akarsz minél hamarabb kimászni belőle, akkor az végzetes lehet. Ne akard húzni az időt, és találj ismét magadra.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Meg kell győződnöd arról, hogy a megfelelő emberekkel osztod meg a titkaidat. Alapból kétszer is át kellene gondolnod, hogyan kommunikálsz a közeljövőben. A jelenlegi bolygóállás azt mondja, könnyebben felmehet benned a pumpa. Erre nem ártana fokozottan odafigyelned. Új problémák merülhetnek fel, amik kihatnak a biztonságérzetedre, de nem szabad pánikba esned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Erősebb érzelmi viharok tűnhetnek fel az életedben. A közeli környezeted észre fogja venni, hogy picivel nehezebb veled, de te nem biztos. Lehet elsőre furán hangzik, de minél kevésbé koncentrálsz mások megjegyzéseire, annál békésebb lesz a napod. Az emberek hajlamosabbak lehetnek arra, hogy kritizáljanak vagy irányítsanak, és előfordulhat, hogy ki kell állnod magadért, de ezt békésen tedd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehéz meghatározni olykor, hogy boldognak, vagy éppen szomorúnak érzed magad. Talán jelenleg mind a kettő benned van, mert a sikerek mellett csalódások is érhetnek. A mostani bolygóállás közvetíti feléd az energiák, és bármilyen gödörből mosolyogva ki tudsz mászni, de tény, hogy meg fog viselni legbelül a dolog. Ezt ne mutasd kifelé.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne feledd, hogy a barátságok változnak az évek során, és kevés olyan ember lesz, akivel végig kitartotok egymás mellett. Ezt át is kellene gondolnod, mert úgy néz ki valaki nagyon átesett a ló túloldalára, és ki akar használni téged. Nem ugyanazok vagytok, mint régen, de ez érthető. Vannak olyan emberek, akiket muszáj elengedned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jelenleg kevésbé valószínű, hogy jót tesz neked, ha reflektorfénybe kerülsz, szóval érdemes elkerülni ezeket a helyzeteket. Talán nem is baj, ha elvonulsz kicsit az emberektől – alázattal fogadd a figyelmet. A munkahelyeden is annyit kommunikálj, amennyit feltétlenül szükséges. Az este legyen a tiéd, és csinálj valamit, ami igazán kényeztet.

Halak (február 20. - március 20.)

Az idő múlásával egyre több hasznos oldalát fogod felfedezni a személyiségednek. Itt az ideje, hogy ezt a hasznodra is tudd fordítani. Ez nem jó időszak a lustálkodásra – ha elengeded magad, és teljesen hátradőlsz, akkor a kreatív éned megint mély nyári álmot fog aludni. Törekedj a szebbre és a jobbra. Juss fentebb, mert az álmaid egyre közelebb kerülnek majd.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás