promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: hatással lesz rád, hogy a Hold az ikrekben jár?
Borítókép:  Eric Audras / Onoky / Photononstop via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már a hét közepén járunk, és akad olyan csillajegy, akinek lesz miért fájjon a feje. Lássuk, mire kell számítanod!

Kos (március 21. - április 20.)

Mivel a Hold az ikrekben jár, ez szerencsés napot hozhat neked.  Úgy érzed olykor láthatatlan kezek segítenek. Kilátástalannak vélt helyzetekben váratlanul megszülethet benned a megnyugtató megoldás. Nem is szabad bepánikolnod, mert amiatt nagyon ki tud csúszni a lábad alól a talaj. Ismét találkozhatsz valakivel, akihez régen komoly érzelmi szálak fűztek.

Bika (április 21. - május 20.)

Oda kell figyelned magadra, mert könnyelműen dobálózhatsz a szavakkal, és emiatt megsérthetsz valakit. Az erényeiddel tisztában kell lenned, de nem szabad erősen hangoztatnod őket. Legyél visszafogott mindenben, mert ez abban is segíthet, hogy tökéletes döntéseket hozz. A nyugodtság legyen az elsődleges fegyvered.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Hold a te jegyeden halad keresztül, és ez igazán pörgőssé tesz. Imádod ha zajlik,pezseg körülötted az élet. Az önbizalmad a duplájára tud nőni, és te tudsz lenni a társaság közepe. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, és vessétek bele magatokat valami olyan programba, ami nem hétköznapi. Az alkohollal azért vigyázz hétköznap.

Rák (június 22. - július 22.)

A kommunikáció nagyon sokat segíthet abban, hogy haladni tudj a dolgaiddal. Minden információt igyekezz megőrizni, mert később a hasznodra válhat. Jelenleg bárkit hajlandó vagy meghallgatni és jótanácsokkal ellátni. Ezeket később kamatostul vissza is kaphatod, így a nagylelkűséged meg fog térülni. Ne akard megkerülni a problémákat, nézz szembe velük.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

El kell kerülnöd azokat az embereket, akik rossz gondolatokat ébreszthetnek benned. A közeli környezetedben valaki régi sérelmeket hozhat fel, de mindenképpen el kell kerülnöd ezt a vitát. A Mars hátrál, ami lecsökkenti az energiáidat. Engedd maguktól megtörténni a dolgokat, és ne parázz túl semmit.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagy lelkesedéssel vághatsz bele mindenbe, ha nem engeded meg magadnak, hogy apróságokon fennakadj. Jó ötleteid, és megoldásaid lehetnek, így muszáj kihasználnod őket. Ha van kapcsolatod, akkor végre rájöhetsz, hogy nem szabad mindent szóvá tenned. Neked is van sok hibád, és ezekből párat vissza is kell szorítanod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda kell figyelned, mert néhány óvatlan kijelentésedet felhasználhatják ellened. Ha kedvezőtlen megvilágításban tűnsz fel, az most nagyon nem tenne jót az önbizalmadnak. Lassan az anyagi gondjaid is helyre rázódhatnak. Lehet nem ártana kicsit spórolnod, de később erre már nem lesz szükséged.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Komoly lehetőséget adnak a csillagok arra, hogy megismerkedj valakivel. Ha már van párod, akkor sokkal jobban elmélyülhet a kapcsolatotok a következő időben. A Mars hátrálása miatt egy kicsit korlátozva érezheted magadat. Próbáld meg kitakarítani a fejedből a felesleges dolgokat. A kevesebb gond jóval türelmesebbé is fog tenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A kapcsolataid vagy a rokonságod révén előnyös helyzetbe kerülhetsz. Nem szégyen ezt kihasználni, olykor mindenkinek szüksége lehet egy kis hátszélre. Lassan elérkezik a pont, amikor kívül-belül rendet kell tenned magadban. Ha ez jól sikerül, akkor újra tele leszel energiával, és át fog járni az életöröm. Ezt a környezeted is észre fogja venni.  

Bak (december 22. - január 20.)

Átgondoltan, valamint megfontoltan tudsz cselekedni mindenben. Ennek meg is lesz az eredménye, szóval ügyesen használd ki. Az a legjobb, ha minden lehetőséget alaposan átgondolsz, ami változást hozhat az életedben. Lehet nem éppen felhőtlen a párkapcsolatod mostanában, de meg fognak oldódni a gondok. Nem árt, ha mindketten engedtek picit az elvárásokból.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem igazán érzed magadat illetékesnek egy problémában, de mégis rád maradhat a hálatlan feladat, hogy megoldd. Itt köszönetet nem igazán fogsz kapni, inkább csak békét kell teremtened. Próbáld meg kerülni a nem kedvelt rokonokat, elég rossz hatással lehetnek rád. Amúgy sem vagy csúcsformában, de szép lassan visszalendülsz majd.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán szereted, ha tanácsokat osztogatnak neked, de jobb lesz, ha most megfogadod őket. A saját döntéseid eléggé félremehetnek, fokozottan figyelj oda erre. Inkább kérj tanácsot, amiben tapasztalatlan vagy. Felpörögnek az események, de nem szabad túlhajtanod magad. Olyat ne vállalj el, amiről tudod, hogy biztosan nem lesz időd rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás