promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai a 34 legrosszabb és legjobb játékos listáján, ezen a helyen áll a sorban
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sorba tették Jürgen Klopp igazolásait a hosszú 9 év alatt, íme a csúcslista, amelyen olyan nevek is vannak, amelyről még sosem hallottatok.

Jürgen Klopp már 9 éve menedzserkedik Liverpoolban, a csapattal rengeteg sikert ért el, de úgy nyilatkozott, hogy elfáradt, és ez az a munka, amit nem lehet csinálni csak 80 százalék gőzzel, így elhagyja a csapatot, és pihenni fog egy darabig. Egyelőre nem is jelentek meg arról pletykák, hogy van-e kilátásban már új csapat a német szakember számára, egyelőre még arról mennek a cikkek, hogy mi lesz a szezon vége, hogy búcsúznak majd el a zsenitől, aki évtizedek után visszaadta újra a Liverpool FC varázsát.

Sok az összegző és emlékező cikk, és valószínűleg, hogy ebből egyre több lesz, ahogy haladunk előre időben. Ahogy elhagyjuk az utolsó előtti mérkőzést, és lassan megérkezünk Klopp mester utolsó meccséhez az Anfield Road-on. A sokszor fordulatos interjúkat adó német legutóbb azt mondta, hogy reméli, az utolsó hazai meccsen esni fog az eső, és akkor nem látják majd a könnyeit.

Bizony hosszú kilenc év volt ez, rengeteg szép és felemelő pillanattal, miközben rengeteg bosszantó dolog is történt. De a foci már csak ilyen. Az utolsó évre nem jött össze a Bajnokok Ligája, ami fájó pont volt a szurkolóknak, ám előtte a 8 évben háromszor is döntőt játszottak a Vörösök, ami hatalmas teljesítmény.

A This is Anfield most egy listára gyűjtötte össze Klopp mester legjobb és legrosszabb igazolásait. 

Szoboszlai Dominik is rajta van természetesen, nem is akármilyen helyen.

A sikerek mögött az átigazolási piacon történt megállapodások vannak.

A lap is kiemeli, hogy a nagy sikerek mögött nagyon fajsúlyos, hogy Jürgen Klopp nagyon jó játékosokat tudott igazolni időről időre. Az utóbbi időszak legjobb játékosai érkeztek, akik így a siker kovácsai lettek a némettel karöltve. A lajstromba a legrosszabb és a legjobb igazolások kerültek, 34 focista neve.

Legelöl Mohamed Szalah, Alisson és Virgil van Dijk.

Szoboszlai pedig a 14. helyen.

A szakértő pedig azt is megjegyzi, hogy ritka az olyan debütálás az Anfield Road-on, mint az övé, és ugyan az elmúlt hónapok csendesebbek voltak, már a legelején a Steven Gerrard-dal való összehasonlítás jelezte, hogy nagyot fogtak Liverpool-ban. A folytatás pedig igazán izgalmasnak ígérkezik majd.

De mit mondanak még a szurkolók és a szakértők a magyar játékosról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás