promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikor jöhet több csapadék? Ezen a napon, a meteorológusok elárulták
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amire sokan kíváncsiak most, azaz, hogy mikor jöhet jelentősebb mennyiségű csapadék.

Az elmúlt időszakban nem esett nagy mennyiségű csapadék, és inkább száraz időjárásban volt részünk, kisebb záporok és zivatarok azért megjelenhettek Magyarország egyes térségeiben, de jelentős eső nem volt. Így pedig sokan kíváncsiak arra, hogy mikor jöheet egy kisebb vagy nagyobb változás az időjárásban, amelyhez akár egy kisebb lehűlés is jöhet, esetleg most kimarad ez még egy darabig?

A HungaroMet meteorológusai most előrevetítették  nekünk, hogy mi következhet majd a jövő héten az időjárás frontjában, hol jöhet esetleg kisebb változás, és persze hol lehet így jelentősebb csapadék.

Nyugodt, napos és csapadékmentes időjárás vár majd most ránk pár napig, és utána jöhet majd a változás. Így az elkövetkező néhány napban kevés izgalom várható majd az időjárásban Magyarországon. Azért egy gyenge hidegfront átvonul majd rajtunk az elkövetkező időszakban. Szombat este, vasárnap virradó éjszaka esedékes ez a hidegfront. Gyenge záporokat hozhat magával ugyan, de jelentős változás nem várható.

Arra egészen szerdáig kell majd várnunk. Ekkor egyes területeken akár jelentősebb mennyiségű csapadék is leeshet.

Szerdáig tehát szinte száraz időre számíthatunk majd Magyarországon. Szombaton azért futó záporok kialakulhatnak, a HungaroMet térképén láthatjátok a térképen, hogy az egyes országrészekben hány fok várható majd, és azt is elmondják a meteorológusok, hogy hol jöhetnek az ország területén futó záporok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás