promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a magyar szót követelték Szoboszlaitól a külföldi rajongók, meglepődtek a válaszon
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felbolydult az internet a bejelentés hallatán, sok külföldi pedig azonnal kíváncsi volt.

A szezonnak lassan vége, még két mérkőzés van hátra, és a Liverpool FC az utolsó meccsét hazai pályán játssza, ez pedig így méltó búcsú lehet a kilenc éve a Vörösöknél edzősködő Jürgen Klopp számára, hiszen hatalmas búcsúshow készülhet az Anfield Roadon. Kilenc év nagyon hosszú idő, de a német sikeresen teljesítette azt, amit bevállalt, visszahelyezte a klubot oda, ahová való. 

A Liverpool FC újra az elitben játszott, három Bajnokok Ligája-döntő, miközben ők hajtották végre minden idők egyik legnagyobb fordítását az elődöntőben korábban a Barcelona ellen, az idegenbeli háromgólos vereség után otthon 4:0 arányban győztek a Vörösk, és innen már nem volt kétséges, hogy ki fogja megnyerni a Bajnokok Ligáját.

Két meccs van hátra a szezonból, de az emlékezés már most megkezdődött.

Jönnek sorban az elemző cikkek is, például legutóbb Klopp legjobb és legrosszabb igazolásait tették rá egy listára, 34 játékos, köztük Szoboszlai, aki meglepő helyen van.

Ám most kicsit minden arról szól, hogy Szoboszlai Dominikról neveztek el menüt a McDonald's-ban, és erre minden ki kíváncsi. Júniusban érkezik majd a menü, ekkortól érhetjük el. Szoboszlai pedig posztolr is ezzel kapcsolatban az oldalán.

Sok magyar hozzászóló mellett nagyon sok külföldi is érkezett, akik elképesztően örülnek a hírnek, még akkor is, ha a mekis meglepetést csak Magyarországon lehet majd kapni. sokan pedig azt kérdezik tőle, hogy mondja el, hogy az ő nyelvén, tehát magyarul hogy van a Meki nagy mondata, szlogene, az I'm lovin' it, hogy fordítják ezt magyarra.

Nos, ezt nem szokták lefordítani magyarra, de sokan természetesen válaszolnak, hogy "Imádom" vagy "Szeretem" a megfejtés.

A Meki szlogenje amúgy hatalmas siker volt, még a 2000-es évek elején kezdték használni, és azóta is az egyik legjobb szlogenként tartják számon a szakemberek, és ezt a sikerességet a számok is nagyon jól mutatják.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mik lesznek Domi mekis kedvenceiben, hogy pontosan miből fog állni ez a menü, de már nem is kell sokat aludni, és június elején megtudjuk, hogy mit rejt majd a menü.

Íme az I'm lovin' it dal is, amit Justin Timberlake énekelt, és amelyben lehet hallani a megszokott rigmusokat is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás