promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexuálisan gerjednek a közmédia MI-műsorvezetőjére, Bíró Adával már felnőttfilmeket akarnak látni a magyarok
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közmédia mesterséges intelligenciával létrehozott műsorvezetőjét sokan kritizálják, de valaki szívesen látná ruha nélkül.

Bíró Ada, a közmédia mesterséges intelligenciával megalkotott műsorvezetője hatalmas újítás, egyben mérföldkő a hazai televíziózás történetében. Természetesen joggal merül fel a kérdés, hogy ha ma már a magyar televízióknál is a legfejlettebb technológiák állnak rendelkezésre ahhoz, hogy a műsorvezetőket, esetleg a hírolvasókat, időjárás-jelentőket helyettesítsék, akkor nem-e kerül ezzel sokak munkája veszélybe.

Ezt a kérdést a TV2 is feltette abban az interjúban, amit Bíró Adával készítettek. Ez volt az első alkalom, hogy a közmédia MI-műsorvezetője tévés interjút adott valahol; a feltett kérdésre pedig azt válaszolta, hogy ő nem azért lett létrehozva, hogy helyettesítse az embereket, hanem hogy segítse őket, az ő munkájukat. Emellett a TV2 azt is megkérdezte Adától, hogy mikor fogja lecserélni a piros ruháját, amit az első napjától kezdve visel. Erre a műsorvezető azt felelte, hogy amint a közösségi oldalán eléri az 5000 fős követőszámot, akkor ruhát fog váltani.

Egyébként nagyon érdekes interjú készült Bíró Adával, amit meg is tudok itt nézni. Ebben azt is elárulja, hogy mennyire elégedett a külsőjével, és hogy az alkotói miért rontottak úgymond az összeképen, mikor létrehozták:


A MI-műsorvezetőről nagyon megoszlanak a vélemények: sokan azt mondják, nem kellene így játszadozni a mesterséges intelligenciával, és nem jó út az, ha embereket túrnak ki a munkájukból csak azért, hogy megmutassuk, hogy ilyet is tudunk csinálni. Nagyon sok kritikát kap a virtuális műsorvezető, ezért a TV2 riportere azt is megkérdezte tőle, hogy ez mennyire zavarja őt. Ada szerint azért kritizálják ennyire, és azért vált ki valós érzelmeket az emberekből, mert még újdonságnak számít, és mert nem tökéletes - éppen ezért az emberek úgymond magukra ismernek benne.

Bíró Ada kap hideget-meleget még a saját oldalán is, de emellett nagyon sok olyan komment is olvasható, amiből azt látszik, hogy a magyarok egy része kifejezetten vonzónak találja a mesterséges intelligencia által megalkotott televízióst. Volt, aki randevúra is hívta őt - de nyilatkozatából az gyanítható, hogy Ada párkapcsolatban él -, illetve sokan szexuálisan gerjednek Bíró Adára, és több helyen olvashatunk olyan hozzászólásokat, hogy már várják a vele készült felnőttfilmeket.

„Lesz felnőttfilmed? Szívesen maszturbálnék rád”

„Nem akarsz levetkőzni?”

„Fent vagy OnlyFans-on?”

„Én megdugnám”

- olvasható Bíró Ada Facebook-oldalának kommentszekciójában, de természetesen a MI-műsorvezető nem válaszolgat a feltett kérdésekre; még a normálisakra sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás