promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Messi-rajongó brazil modell tényleg minden testrészét megmutatja
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Suzy Cortez azért szurkol, hogy Argentína megnyerje a világbajnokságot.

Sokan érezték a levegőben, hogy nem lesz valami szoros az Argentína-Horvátország elődöntő, és így is történt. Először Lionel Messi talált be büntetőből, amit kíméletlenül értékesített, majd később Alvarez duplázott, és biztosította be a 3-0-s végeredményt.

Ha a statisztikát nézzük, akkor a horvátok többet birtokolták a labdát, de Argentínának hét kaput eltaláló lövése volt, míg Horvátországnak csak kettő. így eldőlt, hogy Messi és a csapata ott van a fináléban, és arra várnak, hogy Marokkóval, vagy éppen a címvédő franciákkal kell-e farkasszemet nézniük.

A galériánkban most Suzy Cortez a főszereplő, akinek a társaságában tényleg mindenki szívesen megnézni a foci-vb döntőjét. A Playboy-modell és a kétszeres Miss BumBum-bajnok a közösségi médiában és profi fotózásokon is szereti kimutatni, hogy mennyire nagy futballrajongó.

Kedvenc labdarúgói közé tartozik Lionel Messi és a már visszavonult David Beckham. Suzy Cortez bár Brazíliában született, de most Messi miatt mindenképpen Argentínának fog szurkolni a döntőben.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás