promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hír igaz: az RTL visszahozza a nézők kedvencét, ezen a napon tér vissza a képernyőre
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL megerősítette, hogy tényleg visszatér a nézők kedvence.

Az RTL-nek igen gyászosan alakult a 2023-as éve, de úgy látszik, az idei esztendőben egymás után fogják képernyőre tűzni a közönségkedvenc produkciókat. Nem bízzák a véletlenre, a sok újdonság mellé visszahoznak régi klasszikusokat és sikerműsorokat: idén például újra lesz X-Faktor - megújult zsűrivel -, de már megy az RTL+-on a Való Világ 12. évadja is.

Hét elején indult el Szujó Zoltán vezetésével a The Floor - Csak egy maradhat című vetélkedő, amit rögtön az első adásnál megszerettek a nézők, most pedig olyan hír látott napvilágot, aminek minden bizonnyal nagyon fognak örülni a nézők.

Az RTL megerősítette, hogy a hír igaz, tényleg visszatér a nézők kedvence, és már nem is kell olyan sokat várni rá, hiszen még ebben a hónapban ismét képernyőre tűzik, és minden hétköznap este ezt nézhetjük majd a csatornán. Ráadásul csak emiatt a visszatérés miatt lesz egy különkiadása is a The Floor-nak május 19-én, amivel ezt fogják majd kicsit reklámozni.

A közönségkedvenc Szappanos család visszatér az RTL-re és ahogy tőlük megszokhattuk nyomozásból, komikus helyzetekből és szerelemből nem lesz hiány. Érkezik a Drága örökösök - A visszatérés új, egyben befejező évadja, de már május 19-én, pünkösdvasárnap este találkozhatnak a nézők a sorozat szereplőivel, ugyanis a The Floor különkiadásában a sorozat színészei mérettetik meg magukat Szujó Zoltán vezetésével.

Te mennyire vagy filmszakértő? Tedd próbára magad a The Floor játékosaival!


Az előző évad végén sok elvarratlan száll maradt: Szappanos Tibi Szerbiába utazott, hogy többet tudjon meg az eltűnt Szlávenről, Jolika haláláról és a korona lelőhelyéről. Goran rájött, hogy árulók férkőztek a csapatába, Kata pedig szerette volna kivenni a részét a korona utáni kutatásból, ezért elindult a Róna presszóba Urbán doktorral, ám a bűntanya a szemük láttára repült a levegőbe.

Az új évad számos izgalmas fordulatot hoz majd az ökörapáti lakók és a Szappanos család életébe: elindul a nyomozás a Róna presszóban történt robbanás ügyében, a korona utáni hajszába pedig nem csak a teljes Szappanos család és a helyiek szállnak be, de a fél szerb alvilág, sőt még egy gazdag sejk is. A tavasz a szerelmet is elhozza Ökörapátiba, ahol felbolydulnak a szívek: Józsi különös meglepetést talál ki szíve választottjának, Subicz szerelme az gömbölyded postáskisasszony felé talán viszonzásra talál, Dani házassága viszont Stefi miatt soha nem látott válságba kerülhet. Kiszabadul-e valaha Kálmán bácsi a szerbek fogságából? Megtalálják-e valaha a koronát? Ezekre a kérdésekre keresik hőseink a választ és olyan kalandok várnak rájuk, hogy abba talán még a föld is beleremeg.

A Drága örökösök - A visszatérés befejező évadja május 21-től minden hétköznap este 21:25-től lesz látható az RTL-en.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás