promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szujó Zoltán többmilliós álomautóval jár, ez a luxusverda észveszejtően gyönyörű
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szujó Zoltán egy igazán minőségi járgányt választott magának, büszkén mutatta meg.

A magyar televíziózás egyik meghatározó alakja Szujó Zoltán, akit sokan egyebek között a Ninja Warrior című műsorból ismernek, de a legtöbben minden bizonnyal a Forma–1-ből, illetve az egyéb sporteseményekről, amelyekről az évek, évtizedek során tudósított, vagy kommentátorként működött közre – a jelenleg is aktív riportert sokan kedvelik, a hangja már-már ikonikusnak nevezhető.

Mivel Szujó Zoltán egy nagyon ismert ember, így nem meglepő, hogy a rengeteg sztárt ellátó Pappas Auto vele is elkezdett együtt dolgozni, ráadásul egy olyan elképesztően szép kocsit intéztek a hírességnek, hogy az valami hihetetlen, ugyanis elvileg egy Mercedes-Benz GLC 300 de 4Matic SUV Plug-in hybriddel járja már az utakat – a jármű alapára több tízmillió forint a kereskedőnél.

„Óriási megtiszteltetés, hogy a Pappas Auto Mercedes-Benz márkanagykövete lehetek. Íme, az új »szolgálati járművem«: GLC 300 de 4matic SUV.”

írta Szujó Zoltán a képekhez, amiken az új, csodálatos kocsijával büszkélkedett.

Az biztos, hogy erre valóban büszke lehet Szujó Zoltán, hiszen ez egy olyan autó, ami után rögtön megfordulnak az emberek az utcán, ráadásul igazán minőségi, jól kidolgozott, megbízható járgánynak tűnik, ami minden bizonnyal tökéletesen kiszolgálja a riporter igényeit – sokan mondhatni még álmodozni sem mernek egy ilyen Merciről, szóval jól választott magának.

Itt lehet megnézni Szujó Zoltán csodaverdáját, ami maga a luxus, ráadásul tényleg olyan gyönyörű, hogy egyszerűen lehetetlenség elmenni mellette szó nélkül:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy friss interjút Szujó Zoltánnal, aki Hajdú Péterrel ült le beszélgetni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás