promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci és Gyuricza Dóra képei annyira forróak, hogy még a fűtést is kikapcsolhatod – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azért a német szupermodell, Carina Schatz is eléggé odatette magát.

Balázs Mercédeszt VV Merciként ismerte meg az ország, aki szép eredményt ért el a Való Világ 10-ben. Miután elvitte a bronzérmet, később Cedes álnéven vágott bele rapperként egy saját projektbe, de még kicsit az internetes felnőtt filmezésbe is belekóstolt. VV Mercivel esténként az RTL Kettő csatornáján találkozhattok innentől, mivel ő a BeleValóVilág új műsorvezetője. Közben azt is megmutatjuk, hogy miért érdemes a celeb Instagram-oldalát követni. Olyan forró képek vannak fent, hogy rögtön elűzik a telet.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla hála égnek teljesen egészségesen jött a világra. A Michelin-csillagos séf feleségének volt egy pont az elején, amikor tükörbe nézett, és ócsárolta magát, de ilyenkor Rácz Jenő mindig leállította. Dóri és a párja Dubajban nyaraltak, és jó látni, hogy már nem fél megmutatni az alakját bikiniben.

Végül érkezzen egy német szupermodell, Carina Schatz, aki imádja magát lenge öltözetben megmutatni. A fiatal lány volt már Miss Nürnberg, és Miss Bayern is. Közben reklámozza az egészséges életmódot, mivel vegánként étkezik. Nektek, hogy tetszik Carina alakja?

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás