promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini nem vett fel melltartót, míg a Sárkányok háza dögös ragadozója ismét levetkőzött – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok Sárkányok háza rajongó tudja, hogy Olivia Cooke modellként is csúcson van.

Molnár Nini neve egyre felkapottabb lesz Magyarországon, és a múltkor a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is megmutatta magát az RTL csatornáján. Ahogyan az a szakmában szokás, a divattervező már egészen fiatalon, 14 éves korában belevágott a modellkedésbe. Sokan nem tudják, de gazdasági, majd marketingdiplomát is szerzett, viszont mindig is a divat világa vonzotta igazán. Az új fotóján láthatjátok, hogy Molnár Nini még akkor is dögös, ha blézert vesz fel, persze melltartó nélkül. Azért mutatunk róla még pár forró felvételt.

A Sárkányok háza rajongóknak sajnos várniuk kell, hogy megérkezzen a második évad, de a többség eddig elégedett a Trónok harca előzménysorozatával. Olivia Cooke alakítja a szériában Alicent Hightower királyné idősebb változatát. Persze a karaktert nem kedvelik túlzottan a nézők, de azért magát a színésznőt imádják. Olivia Cooke most a Savage X Fenty egyik új fehérneműjét mutatta be. Ugyebár a márka Rihanna nevéhez köthető. Mondanunk sem kell, hogy a színésznő vadítóan néz ki benne.

Végül jöjjön Stephany Gonzalez, aki Venezuelából indult el meghódítani a világot. Anno ipari mérnökként diplomát szerzett, de mégis inkább a modell és influenszer életet választotta. Valamit jól csinál, mert már 3,2 millió követője van.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás