promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rögtön leléceltek a betörők, mikor rájöttek, hogy Dolph Lundgren otthonában vannak
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még a betörők sem akarták megkockáztatni, hogy Dolph Lundgren hazaérjen, és jól megverje őket.

Még 2009-ben történt az a furcsa eset, mikor három maszkos, késes bűnöző betört Dolph Lundgren spanyolországban található otthonába, amiben sajnos éppen az akkori felesége, Anette Qviberg is jelen volt. A férfiak megkötözték és megfenyegették a rémült nőt, elszedték az ékszereit, pénzét, majd elkezdték feltúrni a házat. Ekkor jöttek rá egy családi fotó láttán, hogy nem akárkihez sikerült betévedniük.

A betörők rögtön leléceltek, mikor megtudták, hogy Dolph Lundgren otthonában vannak, mivel nagyon féltel attól, hogy az akcióhős éppen akkor ér haza, és úgy elveri őket, hogy csak na. A Rocky 4 színészének szegény felesége szinte sokkot kapott az élménytől, ami érthető, hiszen nagyon félelmetes lehetett ez neki – nagy szerencséjük volt a bűnözőknek, hogy nem volt otthon a harcművészetben jártas világsztár.

Ez a történet is igazolja, hogy a 65. születésnapját ünneplő Dolph Lundgren Hollywood egyik legkeményebb arca, akivel tényleg nem érdemes packázni. Ezt Sylvester Stallone is hamar megtapasztalta, hiszen a Rocky 4 forgatásán véletlenül akkorát odacsapott neki a svéd izomkolosszus, hogy utána kórházba került – de persze nincs harag, Sly azóta is az egyik legjobb barátjának tartja Ivan Drago megtestesítőjét.

Nézd meg galériánkat a szülinapos Dolph Lundgrenről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás