Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone az intenzívre került Dolph Lundgren miatt

Sylvester Stallone az intenzívre került Dolph Lundgren miatt

Zene, Film & Kultúra

Sylvester Stallone az intenzívre került Dolph Lundgren miatt

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.11.29. 19:49

Sylvester Stallone annyira hitelesre akarta a Rocky 4. epikus mérkőzését, hogy több, mint egy hétig kórházba is került miatta.

1985. november 27-én, vagyis pontosan 35 évvel ezelőtt mutatták be Amerikában a Rocky 4. részét, ami bár kritikailag nem bizonyult túlságosan sikeresnek, mégis a franchise legtöbb bevételét produkáló etapja, ami 2009-ig a legnagyobbat kaszáló sportfilm bajnoki címét is birtokolta.

Az évforduló apropóján a The Hollywood Reporter felelevenített egy régi interjút, amiben Sylvester Stallone arról beszélt, hogy Dolph Lundgren milyen csúnyán helyben hagyta őt a forgatáson. Persze mindezt csak magának köszönhette.

A színész ugyanis szeretett volna néhány valódi ütést, hogy azzal is hitelesebb legyen az epikus jelenet, ezért arra kérte társát, hogy hagyja figyelmen kívül a koreográfiát, és egyszerűen csak próbálja meg kiütni őt. Ennek az lett az eredménye, hogy Lundgren akkora ütést mért a bordáira, hogy a szíve nekicsapódott a mellkasának.

Stallonénak ezután nem kevesebb, mint kilenc napot kellett a kórházban töltenie. Sérüléséről az orvosok azt mondták, hogy olyan mintha frontálisan ütközött volna egy másik autóval.

„Én csak követtem az utasításokat. Sly volt a főnök. Csak azt tettem, amit mondott. Mikor visszatértünk Los Angelesbe, a producer azt mondta, hogy kivehetek két hét szabadságot, mert Stallone kórházban van”

- fogalmazott egy másik interjúban Lundgren.

Alább nézhetitek újra Rocky és Drago összecsapását. Ki tudjátok szúrni, hogy melyik ütések voltak valódiak?

Borítókép: KENZO TRIBOUILLARD / AFP