promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kísérteties szellemtárgyat fotóztak az elhagyatott házban, a szobába belépve egyenesen a látogatókra meredt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlanul bukkant fel a szörnyűséges tárgy, egyenesen a szemükbe nézett.

Se szeri se száma a világon fellelhető hátborzongató helyeknek, amelyet a legtöbb ember messziről elkerül és még felvételen látva is végigfut a hideg a hátán. Azonban nem vagyunk egyformák és vannak olyan csoportok, akiknek kifejezett hobbija, hogy minél ijesztőbb épületeket, elhagyatott helyszíneket fedezzenek fel. Sokan közülük nem hisznek a szellemekben, aki pedig igen, az a képeket látva egyáltalán nem bánná, ha esetleg összefutna eggyel.

Az elhagyatott helyszín, ahová most elkalauzolunk titeket Franciaország egy régiójában található és mint a legtöbb urbexes célpont, ennek az épületnek a pontos címe sem nyilvános. Aki követi az oldalunkat, az már megszokhatta, hogy egészen elképesztő helyszíneket mutatunk be néhány magyarországi kalandor jóvoltából, de nem csak kis hazánkban űzik ezt a veszélyes, sőt, sokszor törvénysértő hobbit, az egész világon nagy népszerűségnek örvend.

Ezek az épületek általában régóta állnak üresen, lakók nélkül és van bennük valami egészen furcsa: olyan, mintha az ott élőket a föld nyelte volna el, a berendezési tárgyak elhelyezkedése, az otthagyott értékeket elnézve mintha egy pillanat alatt ért volna véget az ott élők egy napja.

Most éppen egy ilyen otthagyott tárgyat fotóztak, amely akár egy  horrorfilm kelléke is lehetne, de nagyon úgy tűnik, hogy valaki önszántából, puszta kedvtelésből választotta ezt. Egy Annabelle-re hasonlító baba van a fotón, amely a híres démon által megszállott baba, melynek alapján nagy sikerű film is készült a szerencsétlen sorsú diákokról, akik befogadták a kóbor lelket, ezzel pedig pokollá változtatták a saját életüket. A baba egy ágyra van ültetve és olyan a testtartása, mintha csak várta volna a vendégeket, kirázza az embert a hideg, ahogy meglátja a szobában a váratlan, régi korokat idéző babát.

Az ijesztő játékról készült fényképet ide kattintva tekintheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás