promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Virág lett a legtrehányabb, érkezett is az újabb büntetés – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Virág kiakadt, de azt mindenki belátta, hogy a szexen kívül nem sok mindent csinál.

VV Virág és VV Dani kapcsolatában újabban nincsenek konfliktusok, de az az utóbbinak is feltűnt, hogy a 18 éves lány iszonyatosan el van kényeztetve. Ez már akkor előjött, amikor Virág bejelentette, hogy ha odakint összeköltöznek Danival, akkor neki mindenféleképpen kell majd egy takarítónő.

Ez nem meglepő, mivel VV Virág a villában se nagyon akar rendet tartani. Újabb szavazás vette kezdetét, ahol eldőlt, hogy ki a legtrehányabb, és hát már lelőttük a poént a címben is, hogy a bonyhádi lány lett a nyertes.

Annyiban meg lehet védeni Virágot, hogy a többiek is igénytelenek, de hát ő eléggé kitűnik a sorból. Annyira, hogy még élete szerelme, vagyis Dani is rárakta a jelét. A 18 éves lány ennél a pontnál gyorsan visszavágott, és ő meg Danira szavazott. Amúgy rajtuk kívül nem kapott senki sem jelölést.

És hát mi következett ebből? Egy újabb büntetés, ami a videóból fog kiderülni, hogy végül mi lett. VV Virág az elején még eléggé felháborodott, de aztán csak nevetve legyintett egyet az egészre, és még a szankciót sem tartotta olyan vészesnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás