promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alaposan átver minket az időjárás, nehogy bedőlj neki
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az időjárás a bolondját járatja velünk.

Bár közel sincs április elseje, az időjárás mégis bolondozik velünk, hiszen az éjszaka úgy súrult minket egy hidegfront, hogy meg sem éreztük, és most megindul egy melegedés, ami nem fog sokáig tartani. Bár pénteken és szombaton sok napsütésre és 25 fok feletti hőmérsékletre számíthatunk, vasárnap egy komolyabb hidegfront ér el minket, ami intenzív csapadékot, és újabb lehűlést hoz magával.

A péntekre kiadott veszélyjelzés szerint napközben csak a Nyugat-Dunántúlon van némi esély zivatarra, ezeket esetleg szélerősödés (45-65 km/h), intenzív csapadék (ált. 5-20 mm), esetleg kisméretű jég (< 1-2 cm) kísérheti.


(Fotó: OMSZ)

Ami az országos időjárás-előrejelzést illeti: sok napsütésre, általában csak kevés gomoly- és fátyolfelhőre van kilátás. A Nyugat-Dunántúlon erőteljesebb gomolyfelhő-képződés valószínű, és ott egy-egy zápor, zivatar nem kizárt. A délire, délnyugatira forduló szél néhol megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 24 és 29 fok között alakul. Késő este 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás