promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 22: Az egyik csillagjegynek sordfordító lehet ez a nap, a Szűz szerelme a félrelépésen feszeng
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesz olyan csillagjegy ezen a hétfőn, aki nagyon kínosan fogja érezni magát, de végül minden jóra fordul. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Hétfőn az lesz a legtöbb, ha külön figyelsz rá, hogy sokkal figyelmesebb, odaadóbb társ lennél, mint a hétköznapokban. Nem kell ezt különleges alkalmakhoz kötnöd. Ha nem avat be a vágyaiba, egyszerűen rá is kérdezhetsz.

Bika (április 20 - május 20)

A párkapcsolatodat beárnyékolja valami, hiába temetkezel a munkába, ezzel szembe kellene nézned. Lehetséges, hogy egy harmadik fél van a dolog hátterében, de mielőtt még megcsalásra gyanakodnál, előbb a saját verandádon sepregessél. Nincs valami titkolni valód?

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hétfőn több munkatársaddal is összeakaszthatod a bajszod, ha makacsul ragaszkodsz a véleményedhez. Biztos, hogy igazad van? És ha igen, ez megér ennyi feszültséget? Gondold át, néha jobban jársz, ha elengeded ezeket, és a fontos harcokra koncentrálsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Januárban pénzügyi gondjaid adódhatnak, de ha ma jó döntéseket hozol, ennek elejét tudod venni. Ez persze nem most derül ki, de az biztos, hogy ha kockáztatni kell, most inkább a biztosra érdemes menni. Viszont jó hír, hogy a csillagok családi örömöket jósolnak neked.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hiába az éleslátásod, valaki ma kifoghat rajtad. Előfordulhat, hogy félreértesz egy közeledést, és a mások sokkal többet akar tőled annál, mint amire jelenleg fel vagy készülve, vagy amit meg tudsz adni. Ne rohanj fejjel a falnak, mérlegelj nyugodtan. Lehet, hogy te is akarod a dolgot, de mindennek következménye van.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hétfőn egész nap ingerült lehetsz, és az ok egészen prózai, bár te sem mered bevallani magadnak. Attól félsz, hogy a párod megcsal téged, és már nem szerelmes. A párkapcsolat azonban nem csak a jövő-menő érzelmek kavalkádja, hanem sokkal több annál: döntés. Ha beigazolódik a gyanúd, és kész vagy a megbocsátásra is, ezt kell tisztáznotok legelőször.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szerelem lengi körbe a teret, az utcát, a folyosókat, a termeket, a szobákat, és ezt te is érzed. Még akkor is, ha jelenleg nincs párkapcsolatod. Valami van a levegőben, valami megváltozott. Valójában azonban csak te változtál, kész vagy befogadni valami újat, vagy életre kelteni valami régit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Soka bizonytalanság a munkahelyeden, és te is elég döntésképtelen lehetsz. Hagyd, inkább, hogy a dolgok maguktól elintéződjenek, ez most az a helyzet, ahol nem érdemes rágörcsölni. Egy valamit viszont ne felejts el: te itt mindenkit fel tudnál zabálni reggelire, ha igazán szabadjára engednéd magad.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kevesebb energiát fektetsz a párkapcsolatodba, de ezt a másik is érzi. Még akkor is, ha nem vagytok párkapcsolatban, energetikailag most nagyon szorosan kötődsz valakihez. A hétfő jó alkalom lehet rá, hogy tisztázzátok, mit is akartok ettől az egésztől, főleg úgy, hogy közben te nagyratörő álmokat szövögetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Nincs olyan, hogy szerencse, csak néha úgy tűnik, hogy véletlenek sorozata elvezet valahova. A valóság ezzel szemben az, hogy ezek mindig akkor történnek meg, mikor készen állsz rájuk. Rajtad múlik, hiába látszik úgy kívülről, hogy nem. Úgyhogy ne szerénykedj, mert az érdem is a tiéd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kishitűséggel nem lehet várat építeni. Sokkal jobb vagy, mint amit be mersz vallani magadnak, ideje befejezni, hogy folyton másokhoz hasonlítgatod magadat. Csak csináld a dolgodat, az ítélkezést meg hagyd meg másoknak, neked nem tiszted ítéletet hirdetni saját magad fölött, túlzó önkritikát mímelve.

Halak (február 20. - március 20.)

Mnden nap fontos az ember életében, még azok is, amiket látszólag eltékozol, mert nem csinál semmi különöset, vagy csak mert vegetál. Ez azonban csak egy túlzó modern szemlélet, valójában minden lélegzetvételednek megvan a súlya. A napi horoszkópod mégis azt mondja: ez a nap ma más lehet, mint a többi, mert valami sokkal látványosabb dolog fog veled történni. Felkészültél? Akkor csapj a közepébe!

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás