promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi el akarja nyerni a magyarok kegyeit, jócselekedététől még a legnagyobb utálói szíve is meglágyul
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi megunta a botrányhősnő szerepét, most valami olyat tett amitől keménymagos gyűlölői is elismerősen csettintenek.

Sok kétség nem fér hozzá, hogy Tóth Gabi hazánk immár nem csak egyik legismertebb énekesnője, de úgy egyáltalán személye is - ebben a státuszban azért nem kis szerepe van a nyomtatott és az online sajtónak is.

Gabi még a Megasztár második évadában tűnt fel, nővére, Tóth Vera szintén énekesnő, ám karrierjük meglehetősen eltérő irányban bontakozott ki. Míg Vera szinte a kezdetektől fogva a soul-os, blues-os, amerikai könnyűzenei hagyományokra épülő zenei világot viszi, Gabi az évek során már több stílusváltáson is keresztül ment, de a legutóbbi időkben mintha kikötni látszanék a magyar népzene által inspirált fúziós-popzenénél.

Gabit markánsan vállalt politikai véleménye miatt meglehetősen sok támadás éri, magánéletéről nem is beszélve - becsületére legyen szólva, hogy mivel a nyilvánosság előtt élés része az egzisztenciájának, nem is sajnáltatja magát, és azt sem lehet ráfogni, hogy az esetlegesen őt ért kritikákra durva hangnemben válaszolna.

Legutóbbi akciójába viszont nagyon nehéz lesz belekötni, és úgy tűnik, hogy a művésznő által gyakran hangoztatott keresztény szellemiség valóban része Gabi életének. Egy alapítvány programjában vesz részt, és a korábban például az X-Faktor műsor mentoraként felszedett tudást kamatoztatva két tehetséges látássérült kislánnyal foglalkozik, énekelni tanítja őket - ráadásul  az Instagramon közzétett videó alapján igen tehetséges a két diáklány.

A szerzemény címe, ahol Gabi korrepetítorként működött közre "Sötét éjjel", és videoklipet is forgattak hozzá. El kell ismernünk, hogy a két hölgy, Cintia és Dzsenifer valóban gyönyörűen énekelnek, a zsűri nem véletlenül őket választotta a dal előadásához, az egyik ifjú tehetség pedig a videó tanulsága alapján zongorázik is - érdekesség egyébként, hogy a gyengénlátó emberek körében igen gyakran megfigyelt jelenség a hallási készség felerősödése, így a zene világába való integrációjuk remek kitörési pont lehet az ilyen helyzettel élők számára.

A dalhoz készült videóklipet itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás