promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvannak a Való Világ 12 szereplői? A nézők máris tudják kit szavaznának ki először, de már a nyertes kilétét is sejtik
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utolsó évadot kevesen nézték, de a közösségi médiában, elsősorban a TikTok-on nagy volt a visszhangja, még Mérő Vera felkapta rá a fejét.

A Való Világ a magyar kereskedelmi televíziózás hajnalán robbant be a magyar köztudatba, és szinte mindent letarolt. Még én is emlékszem az első hírekre, amik arról szóltak, hogy néhány embert összezárnak egy villában, és majd nyomon lehet követni mindent, amit csinálnak. Három évad után aztán hosszú pihenőre ment a valóság show, mígnem 2011-ben jött a negyedik rész, ami Alekosszal újfent óriásit robbantott.

Azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de mindig van Való Világ, igaz már nem fér be a főcsatorna műsorrendjébe, a 6. évadtól kezdve száműzve lett a testvércsatornára, a legutóbbi évad már a 11. volt a sorban.

Magát a műsort ugyan messze nem nézték olyan sokan, mint a korábbi fénykorában, de a social mediás érdeklődés elképesztően nagy volt, egyrészt néhány tartalomgyártó, akik vették a fáradtságot, hogy kövessék a műsort, elárasztották a TikTok-ot és a Youtube-ot a VV 11-ből készült vicces/kínos videókkal.

Továbbá az éved bővelkedett az intim aktusokban is, amiből rengeteg újságcikk született.

A Való Világ sokkal jobban megmozgatta az emberek fantáziáját, mint például azidén visszatért Éden Hotel, ami végső soron nem is különbözi olyan sokban a villalakók életét bemutató reality-től, csak itt sokkal nyíltabb a párkeresés, illetve egy egzotikus helyszínen zajlik a forgatás.

A Redditen már rögtön az évad finálé után megindult a találgatás, hogy mikor várható a folytatás, akkor az egyik kommentelő világosította fel a többieket, hogy olyan nagyon hamar azért ne számítsunk erre:

"Az idei nagyon pocsékul teljesített, kevesen nézték és leginkább csak akkor beszéltek róla nagyon az emberek amikor Merő Vera irt posztokat a műsorról. Ezért csak a szerkesztők a felelősek. Nem lett jó a casting, pocsékak a tematikus hetek, és még a villa is borzasztóan lett átalakítva. A hangosítás rosszabb mint a VV1-ben volt, a műsorvezetők pedig vagy amatőrök vagy irritálók mint a Puskás Peti, aki szerintem magasról leszarja amúgy az egész műsort, és csak azért van még ott mert jól megfizetik.

Sebestyén Balázs, Stohl Buci, Lilu, Istenes Bence, na ők jó műsorvezetők voltak, bár igen néha tudott Lilu is egy kicsit bunkón viselkedni a versenyzőkel, de azon kivűl profin vezete a műsort, ritkán bakizott."

Akkor sokan elfantáziálgattak arról, hogy milyen jó lenne egy Való Világ All-Star, ahova a régebbi villalakók költöznek be, vagy egy ValóVilág VIP, ahova (a Farm VIP mintájára) ismert emberek bútoroznának össze.

"Én egy Való Világ VIP-nak nagyon örülnék. Ismert emberekkel vagy pedig régi lakókkal. Izgalmas lenne."

"Az a baj a régebbi évadokból is leginkább az alja emberek vállalnák, akik próbálnak vergődni, hogy fennmaradjanak. De amúgy jó ötlet lenne."

Persze sokan akadtak, akik nem osztották ezt a lelkesedést:

"Beszavazó show nélkül ne legyen, mert olyan felhozatalt kapunk, mint idén."

"Én megnéznék egy olyan évadot, ami nem 8 elemis buta díszmajmokkal és kurvákkal van tele, hanem komplexebb személyiségekkel, több taktikával (nem manipulálás Melina módra), mélyebb érzelmekkel (szerelmi szálak terén), nem ilyen obszcén buta idétlen szar viselkedéseket."

"Amig az RTL2-n megy a műsor, addig nem lesznek beszavazó showk. Nincs rájúk elég pénz."

Az utolsó évad egyébként tényleg sokaknál kicsapta a biztosítékot, annyira elfajult a helyzet a villában, Mérő Vera azért is akadt ki, mert a szerkesztők szerinte túlmentek egy ponton, amit a képernyőn láttunk, az már kimerítette az erőszak fogalmát. Erről írt is, de ebben a videóban is beszélt:

Most azonban, hogy vége lett az Éden Hotelnek, sok nézőnek ismét eszébe jutottak a Való Világ legboldogabb pillanatai, és el is kezdődött a találgatás, hogy kik lehetnének benne az új műsorban. A beszavazó show intézménye ugye már megszűnt egy ideje, így a kommentelők véleménye valójában nagyon keveset nyom a latba, legfeljebb arra lehetne befolyásuk, hogy ki nyerjen (talán ez a legnagyobb különbség a Való Világ és az Éden Hotel között, a szavazás intézménye).

Na de miért is említjük ennyit az Éden Hotelt a Való Világ új évadával kapcsolatban? 

Hát azért, mert a sok találgatás közepén egy felhasználó igencsak egyszerűen megválaszolta az égető kérdést ezzel a képpel:

Aki nem lenne vele teljesen képben, annak eláruljuk, hogy ezen a roppant igényes tablóképen az Éden Hotel szereplői láthatóak. A vicces kedvő készítő így kommentálta saját művészi alkotását:

Már nem kell sokáig várni és indul a VV12! Azt is megmondom ki adja majd fel a játékot ebben az évadban. Az első évad, ahol tökéletes a Casting. Imádom. Csak a műsorvezető problémát kell megoldani. 

Érdekes, de volt aki komolyan vette, a legtöbben azonban levágták, hogy csak egy kis humorról van szó. Ám ennek ellenére is elindult a találgatás, van aki egyenesen Alekoszt ajánlotta műsorvezetőnek, de akadt aki már azt is tudni vélte, hogy akkor ki fog nyerni:

"Na Viktort akkor innen egyenesen a detoxba viszik... párbaj se kell. Szani meg majd mindenkit kivisz a g.cibe.

"Ezeknél így megy, hogy egyik műsorból mennek a másikba, mind ugyanolyan szörnyű hogy manapság ezek képviselnek "értéket" ."

"Hihetetlen milyen hiszekenyek az emberek  nyilván nem velük lesz."

"Mondjuk Lovit meg Szanit megnézném bent."

"Én már a nyertest is tudom akkor :DD"

"Én nagyon sajnálom hogy kb. ugyan azon karaktereket szanálják be állandóan minden évadba.... Csak a nevük más."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás