promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pucéran már villogott, de a diplomával mikor fog? VV Kriszti utálja a prolikat, és örül a potya 36 milliójának
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Kriszti nem érti, miért őt szidják, mikor nem ő akarta megnyerni a Való Világot.

Karnics Krisztina 23 évesen került be a Való Világba, amit aztán meg is nyert. VV Kriszti így potya 36 millióval gazdagodott, amit bele tud majd fektetni az álmaiba és a céljaiba. Az eredetileg pincérnőként dolgozott, fiatal nő nem lehetett ismeretlen az RTL nézői számára, hiszen ő játszotta Kirát az Éjjel-nappal Budapestben. Ebből is látszik, hogy az RTL ismét a saját adatbázisából és a saját háza tájáról igyekezett feltölteni a villát.

Most azonban Kriszti biztos nem fog már tálcákat, kávés csészéket, és sörös korsókat cipelni napi 12-19 órán keresztül (attól függ, milyen helyen dolgozott - a szerk.), ugyanis a 36 milliós főnyeremény komoly tőke lehet ahhoz, hogy beindítsa saját vállalkozását, ami lehet akár egy tetováló szalon. A húzónév már meg is lenne hozzá, az egész marketinget simán rá tudná húzni a valóságshowra, és nem is állna messze tőle ez a világ, hiszen Karnics Krisztinának szinte az egész teste ki van tetoválva.

A Való Világ győztesének voltak merész, bicskanyitogató kijelentései a műsorban, például azt is mondta, hogy valaki vagy művelt és igényes, vagy jó az ágyban. Így aztán neki örök dilemma, hogy valakihez intellektuálisan akar-e kapcsolódni, vagy egy jót akar-e szexelni.

Miután kijött a villából, a Sztárok a Páczban! című podcast műsor vendége volt, ahol arról beszélt, hogy egyáltalán nem színészkedett a műsorban. Melina ugyanis megvádolta azzal, hogy csak megjátszotta magát a valóságshowban, de az interjúban most VV Kriszti tisztázta a dolgot, és elmondta, hogy ő tényleg ilyen labilis és hangulatember; ha kell, sír, ha kell, ordít.

Krisztiről egyébként tudni kell, hogy egy nagyon érzékeny ember, akinek jól esnek a rajongók üzenetei, de nagyon meg tudják viselni a negatív visszajelzések. Azokat, akik viszont alantas stílusban írnak neki, csak proliknak nevezi.

Az interjú során felmerült, hogy Karnics Krisztina szülei mit szólnak a lányuk szerepléséhez és győzelméhez:

„Édesanya nagyon büszke, édesapám azt mondta, jobban örülne, ha egy diplomát mutatnék föl, de mondtam, hogy ami késik, az nem múlik. Apának még kicsit fura ez a helyzet, ő már egyből mik a céljaid, mik a terveid”

- mondta a műsorban VV Kriszti, aki egyébként nem érti, miért szidják olyan sokan, amikor nem is ő akarta megnyerni a Való Világ-ot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás