promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Barna úgy megreszelte a nyugiszobában VV Pirost, hogy még a pornósztárok is megirigyelnék
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Barna VV Piros mellé feküdt be az ágyba, de a pihentető alvás helyett más volt a program.

Zajlik az élet a Való Világ 11. évadában, éppen a nélkülözés hete tart, amit nem mindenki bír jól. A luxusvillából eltűnt a luxus, csökkentek az ételadagok, kevesebb a bútor, és egyes személyes tárgyaiktól is búcsúzniuk kellett a villalakóknak. Csak kemény feladatok teljesítése árán kaphatják vissza az eddigi életkörülményeiket, a játékosok pedig többnyire mindent megtesznek a győzelemért.

Persze nemcsak emiatt vannak izgalmak, hanem azért is, mert hatalmas párbaj van a láthatáron, ugyanis VV Piros és VV Reni közül dől el hamarosan, hogy ki folytathatja tovább a Való Világ 11. szériáját, és elég valószínű, hogy szoros lesz a dolog. Persze nemcsak ez az esemény köti össze a két játékost, hanem az a tény is, hogy mindketten lefeküdtek a villa megállíthatatlan szexgépével, VV Barnával.

VV Barna legutóbb úgy döntött, hogy VV Pirossal fekszik le a nyugiszobában, és ugyan mindketten úgy kezdték, hogy nem fognak szexelni, végül nem bírtak ellenállni a kísértésnek, és olyan reszelésbe kezdtek a paplan alatt, hogy azt még a pornósztárok is megirigyelnék – az aktusról készült felvétel alapján mindketten nagyon jól érezték magukat, csúcsra járatták az estét.

Könnyen lehet, hogy VV Piros és VV Reni párbajának VV Barna lesz a legnagyobb vesztese, hiszen mindenképp el fogja veszíteni az egyik háremhölgyét. Bár olyan szempontból meg pont jól jön neki a dolog, hogy így egyszerűbb lesz választania – hamarosan kiderül, hogy ki megy vissza a villába, és ki az, aki már csak a tévében nézheti a Való Világ 11-et.

Itt lehet megnézni VV Barna és VV Piros huncutkodását, persze csak saját felelősségre, mivel erőteljesen 18+-os felvételről van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás